Hopp til hovedinnhold

Betalingsalternativer

Handler du hos ice kan du velge mellom følgende betalingsalternativer:


  • Kortbetaling med VISA og MasterCard
  • ice Rentefri Delbetaling 12 eller 24 mnd (på bakgrunn av godkjent kredittvurdering).

Kortbetaling |Rentefri Delbetaling|


Kortbetaling
Betaling med kort skjer via PayEx. På din kontoutskrift vil det stå at penger er reservet og trukket fra ice - One2cel AS.

 

Kortbetaling steg for steg

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner VISA og Mastercard som betalingskort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) på baksiden av kortet, og betalingen er gjort.

Vi samarbeider med PayEx for å sørge for en rask behandling av din kortinformasjon gjennom meget sikre rutiner. Ingen kan se ditt kortnummer gjennom betalingsprosessen.


Autorisasjon
Når du legger en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert ice.net - One2cel så lenge ordren er under behandling.


Kansellering av bestilling

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.


Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.


Kreditering

Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard, vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. Vi kan dessverre ikke utbetale til en bankkonto.


Personvern:

Lagring av kredittkort

Vi lagrer ingen informasjon om ditt kredittkort.

Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til den ordre du gjennomfører.


Spørsmål knyttet til betaling og retur av penger
Har du spørsmål knyttet til økonomi, kontakt vårt kundesenter på telefon 21 00 00 00 eller e-post:ice@one2cel.no