driftsmelding

Driftsmelding:

Hei! Vi har litt tekniske problemer for tiden, som av og til kan føre til at nettbutikken ikke fungerer som den skal. Om du ikke får gjennomført et kjøp kan du gjerne prøve igjen senere. Vi jobber med å løse dette så raskt vi kan.

iPhone 13 Mini

fra 8 290 kr

Pris uten abonnement 9 790 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 8 690 kr

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 8 290 kr. Pris uten abo 9 790 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 6 282 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 10 470 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Kamera/video

iPhone 13 mini. Kraftig kameraoppgradering.
Med det mest avanserte doble kamerasystemet noensinne på iPhone. Skyt utrolige bilder og videoer i svakt lys med det nye kameraet med vidvinkel. Fang mer av motivet med kameraet med ultravidvinkel. Skap filmmagi med Filmatisk modus.

Skjerm

Superklar. Superfargerik. Superskarp.
5,4-tommers Super Retina XDR-skjerm* som er enda mer lyssterk, slik at du ser alt – selv i sterkt sollys. Det hvite er hvitere, det svarte er helt svart, og fargegjengivelsen er helt utrolig. Ekstremt høy pikseltetthet viser hver minste detalj i bilder og gjør teksten sylskarp

Chip/batteri

Lynende rask A15 Bionic-chip
A15 Bionic løser enhver oppgave og gir kraft til Filmatisk modus, Fotostiler, Tekst i objektivet og mye mer. Og den er mer effektiv, noe som bidrar til et stort byks i batteritiden.

Bestandighet

Designet for å holde
Slitesterk utforming med Ceramic Shield. Aluminium av romfartskvalitet. Bransjeledende vannbestandighets­rangering på IP68.