iPhone 15 PlusGul, 128GB

fra 10 490 kr

Pris uten abonnement 11 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 10 890 kr

Apple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/AApple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/AApple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/ALogo Apple

Lagringskapasitet

Farge

Gul

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 10 490 kr. Pris uten abo 11 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 7 722 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 12 870 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Apple iPhone 15 Plus

Opplev Apples nyeste iPhone, iPhone 15 Plus. Med et robust og moderne design av farget glass og aluminium er den nye iPhone 15 Plus både slitesterk og estetisk. Denne hypermoderne mobiltelefonen gir deg den ultimate mobilopplevelse. iPhone 15 Plus imponerende mobilkamera på hele 48 MP, vakre design og spennende funksjoner som Dynamic Island gjør iPhones siste modell til en dynamisk og spennende mobiltelefon designet for fremtiden.

Kamera

iPhone 15 Plus hoved mobilkamera er på hele 48 MP som gir deg superhøy oppløsning og lar deg ta fantastiske bilder helt ned på detaljnivå. Med mobiltelefonens kraftige kamera kan du enkelt ta profesjonelle bilder og komme nærmere motivet uten at det trenger gå på bekostning av bildekvaliteten ved hjelp av mobilens 2x telekamera. Selv om iPhone 15 Pluss mobilkamera enkelt kan brukes profesjonelt, er det absolutt ikke nødvendig at den bak mobilkameraet er en proff fotograf. Takket være iPhone 15 Pluss nye og spennende kamerafunksjoner vil enhver person kunne ta slående vakre bilder og videoer, akkurat som en proff.

Nye portrett funksjoner

Med iPhone 15 Pluss nye portrett funksjoner vil du kunne fange enhver detalj samtidig som bildene dine vil ha enda rikere farger. En annen fordel med iPhone 15 Pluss nye portrett funksjoner er at nå kan endre fokus, selv etter at bildet er tatt, slik får du det perfekte portrett uansett fotograf. Den flotte mobiltelefonens kamera både front og bak blender sømløst inn i det slanke designet og skaper et helhetlig, klassisk iPhone uttrykk, i fin kontrast til den ellers nymoderne iPhone 15 Plus.

Design

Ved hjelp av innovativ teknologi er den nyeste iPhone 15 Plus ikke bare designet for å gi et klassisk iPhone-uttrykk, men også for å tåle livet. Mobiltelefonen er både sprut-, vann- og støvbestandig, med en front av Ceramic Shield som er sterkere enn noen annen smarttelefon. Dette, kombinert med mobilens estetiske design av aluminium og pastell-gjennomfargede glass, gjør den til et sant, moderne ikon.

Vakre pastellfarger

I tro iPhone-tradisjon, kommer iPhone 15 Pluss design med flere ulike farger. Med fem vakre pastellfarger å velge mellom, finner du enkelt din favoritt. Perfekt for sommeren kommer iPhone 15 Plus i fargene lys blå, grønn, gul, rosa og standard svart.

Bedre for miljøet

Den estetiske iPhone 15 Plus er som sagt designet for å tåle livet, noe som naturligvis ble gjort med tanke på miljøet. Noe av det som gjør iPhone 15 Plus bedre for miljøet, er måten mobiltelefonen er produsert på. iPhone 15 Plus er produsert ved bruk av resirkulerte materialer for å minimere miljøpåvirkningen. I tillegg er opptil 99% av iPhone 15 Plus-pakningen gjort fiberbasert for å kutte ned på plastbruk, samtidig som mobilens solide batteri består av 100% resirkulert kobolt.

Lysere skjerm

Med en Super Retina XDR-skjerm på 6,7 tommer, er iPhone 15 Plus den perfekte mobiltelefon for varme sommerdager. Med mobilens ProMotion øker skjermfrekvensen til 120 hz til når du trenger ekstrem grafikkytelse. Med dobbelt så sterk lysstyrke som iPhone 14, vil den store skjermen kunne lyse sterkt selv i solskinn. Med iPhone 15 Pluss lange batteri og levetid, vil mobiltelefonen kunne brukes hvor som helst, når som helst uten at du måtte uroe deg for hverken gjenskinn eller dårlig batteri.

Batteri, lading og lagring

iPhone 15 Pluss A16 Bionic-chip er selve hjertet i mobiltelefonen, og gir deg avanserte funksjoner som digital fotografering og sømløse Dynamic Island-overganger. iPhonens chip er ekstremt effektiv og sørger for at mobiltelefonens batteri varer hele dagen, slik at du alltid har strøm når du trenger det.

USB-C og smart lading

Den smarte iPhone 15 Plus kommer med en enkel og praktisk USB-C-lader slik at du enkelt kan bruke samme ladekabel uavhengig om det er din iPhone 15 Plus, Mac eller iPad. Ved hjelp av iPhones nye funksjon smart lading kan du også nå bruke iPhone 15 Plus til å lade Apple Watch eller AirPods, noe som gjør den til et ypperlig valg for deg på farten.

Lagring

Med iPhone 15 Plus kommer det også et utvalg av lagringsplass. iPhone 15 Pluss utvalg på lagringsplass består av tre alternativer: 128 GB, 256 GB eller 512 GB, slik finner du enkelt den lagringsplassen du trenger. For vanlig hverdagsbruk kan en mobiltelefon med 128GB være flott, mens dersom du streamer en del eller driver med fotografi og video, vil kanskje 256 eller 512 GB være for deg. iPhone 15 Plus tilbyr lagringsplass til ethvert behov.

iPhone 15 Plus Dynamic Island og AppleCare garanti

Dynamic Island

Med Apples Dynamic Island vil du aldri gå glipp av viktige varsler og oppdateringer. Denne innovative funksjonen kom med iPhone 14, og bringes nå takket være sin store suksess videre til iPhone 15 Plus-serien. Dynamic Island gir deg blant annet sanntidsoppdateringer om hvem som ringer, status for flyreiser og mye, mye mer, uten at du trenger å avbryte eller forstyrres i det du holder på med. Dynamic Island er altså enhver mobile multitaskers drøm.

AppleCare-garanti

Når du kjøper en iPhone 15 Plus, får du med en begrenset garanti med ett års dekning og opptil 90 dager med kostnadsfri teknisk support. Du kan også velge AppleCare+ som dekker både tyveri og tap dersom du ønsker ekstra beskyttelse for din nye iPhone 15 Plus.