Hopp til hovedinnhold

Nord CE 2 Lite

Blå, 128GB

På nettlager (44)

Sjekker lager i butikk...

Nord CE 2 Lite

Svart, 128GB

Ikke på nettlager

Sjekker lager i butikk...

Farge

  • Blå
  • Svart

Lagringskapasitet

På nettlager (44)

Sjekker lager i butikk...

Velg betalingsmetode

Farge

  • Blå
  • Svart

Lagringskapasitet

Ikke på nettlager
(Ubekreftet dato: 27/03/23)

Sjekker lager i butikk...

Velg betalingsmetode

OnePlus Nord CE 2 Lite

OnePlus Nord CE 2 Lite gir deg en behagelig brukeropplevelse. Den er utstyrt med alt du trenger fra en telefon, slik som en imponerende 6,59“ 120Hz IPS-touchskjerm, et tredobbelt AI-kamerasystem og et 5000 mAh-batteri med 33 W hurtiglading. For deg som er glad i multimedia beholder telefonen den klassiske 3,5 mm lydjacken og har i tillegg Bluetooth 5.2 med støtte for trådløs lydoverføring av høy kvalitet.

 

Skjerm

OnePlus Nord CE 2 Lite er utstyrt med en stor 6,59-tommers LCD IPS-touchskjerm med Full HD+ oppløsning på 1080 x 2412 piksler. Skjermen kan skilte med 120 Hz-oppdateringsfrekvens for en god brukeropplevelse, spesielt når du blar gjennom dokumenter, sosiale medier eller spiller.

 

Kamera

OnePlus Nord CE 2 Lite har et tredobbelt AI-kamerasystem hvor hovedobjektivet kan skilte med 64 MP oppløsning, optisk bildestabilisering og f/1,7 blender, og tilbyr flere AI-forbedringer, som dobbel visningsmodus, nattmodus og mer. Et makroobjekt på 2 MP hjelper deg fange verden på nært hold, og en dybdesensor på 2 MP hjelper deg å ta enda mer realistiske bokehportretter med flere detaljer. På framsiden er det plassert et selfiekamera på 16 MP med autofokus i et hull i skjermen.

 

Batteri

Et batteri på 5000 mAh sikrer at OnePlus Nord CE 2 Lite varer gjennom hele dagen. Hvis mobilbruken en dag blir tyngre enn du har planlagt vil 33 W-hurtiglading gi telefonen nok strøm til å fortsette på kun et par minutter.

 

Ytelse og lagring

OnePlus Nord CE 2 Lite kan skilte med en åttekjernet Qualcomm Snapdragon 695-prosessor på 2,2 GHz utstyrt med 6 GB RAM som gir pålitelig ytelse og et balansert strømforbruk. Alt av data kan lagres på det 128 GB store interne minnet.