OnePlus Nord CE 3 Lite, Grønn, 128GB

fra 2 390 kr

Pris uten abonnement 3 890 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 2 790 kr

Lagringskapasitet

Farge

Grønn

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 2 390 kr. Pris uten abo 3 890 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

OnePlus Nord CE 3 Lite

Opplev HD-videoer, krevende spill og en superglatt brukeropplevelse med OnePlus Nord CE 3 Lite 5G smarttelefon. Den er utstyrt med en stor 6,72" FHD+ LCD-touchskjerm med en oppdateringsfrekvens på 120Hz, slik at du kan nyte effektiv scrolling og en responsiv brukergrensesnitt. Med en kraftig åttekjernet Qualcomm-prosessor og 8 GB RAM, får du nok kraft til å takle alle dine daglige databehov uten problemer. Ta fantastiske bilder med det tredobbelte kameraet, inkludert et 108MP-hovedkamera, og lagre dem trygt på det utvidbare 128 GB-lagringsminnet. Batteriet på 5000mAh gir lang levetid og 67W SUPERVOOC-hurtiglading sørger for at du alltid er tilkoblet når du trenger det mest.

Smidig touchskjerm

Nyt HD-videoer på en stor 6,72" LCD-touchskjerm med høy oppløsning på 2400x1080p. Du får mer skjermplass som gir mindre behov for scrolling samtidig som du får mer informasjon på skjermen. Med en oppdateringsfrekvens på 120Hz kan du forvente en jevn og smidig opplevelse med rask respons og flytende gameplay. Dette gjør det enkelt å navigere og bruke enheten på en intuitiv måte.

Kameraer

Få fantastiske bilder og levendegjør minnene med telefonens kraftige trippelkamera, ledet an av et imponerende 108MP hovedkamera med f/1.7 blenderåpning som leverer fantastiske bilder selv i dårlige lysforhold. Du kan også ta opp Full HD-videoer eller slow-motion-videoer med opptil 120 FPS, og den elektroniske bildestabiliseringen reduserer risting i opptakene for å gi en jevnere filmopplevelse. Dybdekameraet på 2MP lar deg ta bedre portrettbilder, mens makrokameraet på 2MP fanger opp alle de små detaljene. Du kan også ta flotte selfies med telefonens 16MP f/2.4 frontkamera som gir klare og detaljerte bilder. Med dette trippelkameraet kan du skape fantastiske bilder og minner som vil vare livet ut.

Ytelse, lagring og batteri

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G kommer med en kraftig Snapdragon 695 5G-prosessor med åtte kjerner som gir deg all den kraften du trenger for å håndtere dine daglige behov. Med støtte for 5G-internett-tilkobling kan du surfe på nettet og laste ned data med lynrask hastighet. Sammen med 8 GB RAM gir prosessoren deg en jevn og smidig brukeropplevelse og gir deg muligheten til å spille krevende spill, strømme HD-videoer og bruke minnekrevende apper uten problemer. Internt minne på 128 GB gir deg rikelig med plass til å lagre alle dine data, bilder, videoer og apper. Og hvis du trenger enda mer plass, kan du utvide det til opptil 1 TB ved hjelp av et MicroSD-kort.

OxygenOS 13.1 basert på Android 13

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G gir deg en fantastisk brukeropplevelse takket være operativsystemet OxygenOS. Dette operativsystemet gir deg ikke bare rask og sømløs ytelse, men også en rekke tilpasningsmuligheter slik at du kan gjøre telefonen til din egen. OxygenOS er bygget på Android, og gir deg dermed tilgang til alle Android-funksjonaliteter og -apper, i tillegg til unike funksjoner som intuitiv gestnavigasjon og Zen Mode, som kan hjelpe deg med å minimere distraksjoner og forbedre din generelle brukeropplevelse. Med Android 13 får du også tilgang til viktige sikkerhetsoppdateringer og livskvalitetsfunksjoner, slik at du kan være trygg og oppdatert mens du bruker telefonen. Alt i alt gir OxygenOS deg en førsteklasses brukeropplevelse som er intuitiv, tilpassbar og trygg.

Batteri

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G smarttelefon er utstyrt med et kraftig 5000 mAh-batteri som gir deg langvarig bruk uten å måtte bekymre deg for å lade opp enheten. Med en batteritid som varer hele dagen, kan du strømme HD-videoer, spille spill og bruke apper uten å måtte tenke på lading. Og når det er på tide å lade opp, vil 67W SUPERVOOC-hurtiglading sørge for at batteriet lades opp raskt og effektivt, slik at du kan fortsette å bruke enheten uten avbrudd.