Galaxy A04sBlack, 32GB

fra 490 kr

Pris uten abonnement 1 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 890 kr

Lagringskapasitet

Farge

Black

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 490 kr. Pris uten abo 1 990 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy A04s – for dine innholdsrike dager

Samsung Galaxy A04s er mobilen for deg som liker endeløse opplevelser. På den store 6,5” Infinity-V-skjermen ser du alt skarpt og lyst, og kan scrolle uten forsinkelse med 90 Hz oppdateringsfrekvens.

Batteri og lading

Det kraftfulle batteriet lar deg holde på i timevis, og batteriet kan hurtiglades, slik at du raskt kan fortsette der du slapp. Ved 50 % batteri aktiveres strømsparefunksjonen for å spare på kraften.

Kamera

Med et hovedkamera med 50 MP kan du ta detaljrike og skarpe bilder som fanger disse øyeblikkene på en fantastisk måte. For å komme enda tettere på motivet og fange alle detaljene, har kameraet også et 2 MP makrokamera. Med den naturlige bokeh-effekten kan du skape en flott dybdeskarphet i bildet som fremhever motivet og gir en klar kontrast mot bakgrunnen. Med Galaxy A04s kan du enkelt ta vare på de minneverdige øyeblikkene!

Design

La deg imponere av den elegante og komfortable utformingen i de klassiske fargene svart, grønn og hvit. Designet har en avrundet form som gir et stilfullt og moderne utseende. Ikke bare føl deg komfortabel når du bruker telefonen, men se bra ut mens du gjør det også. Fargene passer til enhver stil og vil aldri gå av moten.