Galaxy A15Blå, 128GB

fra 390 kr

Pris uten abonnement 2 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 790 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Blå

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 390 kr. Pris uten abo 2 490 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy A15 LTE

Samsung Galaxy A15 LTE gir deg en behagelig og brukervennlig opplevelse med sitt stilrene design og tilgjengelige farger, gul og svart. Den imponerer med en skarp 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens for best mulig film- og bildeopplevelse. Kameraet består av et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera, samt selfiekamera, som sikrer høyoppløste bilder. Med 4/128 GB lagringsplass, utvidbar til 1 TB med microSD-kort1, har du god plass til viktig innhold. En kraftig 5000 mAh-batteri med hurtiglading gir opptil to dagers bruk2. Med 3,5 mm-uttak for ørepropper og en kraftigere prosessor, gir Galaxy A15 LTE deg full kontroll. One UI 6 gir tilpassede låseskjermer og smarte widgets for en enklere opplevelse. Samsung Knox sikrer verdifulle minner, og enheten kommer med nødvendig tilbehør i esken. Galaxy A15 LTE er en del av Samsung Galaxy-familien, som samarbeider sømløst, og sikkerheten er innebygd i flere lag, med kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer.

Følelsen og prisen du vil ha

A15 LTE ligger behagelig i hånden, er brukervennlig og har et stilrent design. Velg fargen som passer for deg: gul og svart. Her finner du funksjonene og utholdenheten du vil ha og trenger – til en pris du vil like.

Opplev mer med en skarp og rask skjerm

Den skarpe 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED skjermen gir større film- og bildeopplevelser. 90 Hz oppdateringsfrekvens betyr myk og rask rulling.

Ta bilder med et høyoppløst kamera

Et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera samt selfiekamera gir deg høyoppløste og skarpe bilder.

Plass til mer

Med 4/128 GB lagringsplass er det god plass til det du synes er viktig – bilder, filmer, skisser og andre dokumenter. Med microSD-kort kan plassen utvides til opptil 1 TB1. Du har plass til både innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Frihet med et kraftig batteri

Her lader du både raskere og sjeldnere. Det kraftige 5000mAh-batteriet varer i opptil to dager2 Galaxy A15 LTE har hurtiglading3 – på en halvtime får du omtrent en hel dagsbruk.

Liker du ørepropper med ledning?

Her får du et 3,5 mm-uttak for ørepropper med ledning. Trådløse ørepropper fungerer selvfølgelig like bra.

Stabil med ny prosessor

En kraftigere prosessor4 bidrar til at det du gjør på GalaxyA15 LTE skjer raskt og enkelt.

Full kontroll med One UI 6

Alt er tilpasset for å gjøre livet enklere og morsommere for deg. Her får du egendefinerte låseskjermer, fargetemaer og en rekke smarte widgets med rask tilgang –og mye mer du kan konfigurere etter eget ønske. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og datamaskiner, ørepropper og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider smidig med hverandre.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner, som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker under hele livssyklusen.

I esken

I tillegg til A15 LTE: Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alt tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

1. Selges separat.

2. Batteritiden varierer avhengig av bruk.

3. Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat

4. Sammenlignet med tidligere modeller.