Galaxy A15 5GBlå, 128GB

fra 790 kr

Pris uten abonnement 2 890 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 1 190 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Blå

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 790 kr. Pris uten abo 2 890 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy A15 5G

Galaxy A15 5G kombinerer komfortabelt design og brukervennlighet med stil, tilgjengelig i fargene gul, blå og svart. Den imponerer med en skarp 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED-skjerm med 90 Hz oppdateringsfrekvens for en forbedret visuell opplevelse. Med et kraftig kameraoppsett, inkludert et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera, samt selfiekamera, leverer den høyoppløste og skarpe bilder. Med 128 GB lagringsplass, utvidbar til 1 TB med microSD-kort1, gir den nok plass til viktig innhold. Det imponerende 5000 mAh-batteriet gir opptil to dagers bruk2 og støtter hurtiglading på bare en halvtime3. Funksjoner som 3,5 mm-uttak for ørepropper, kraftigere prosessor og 5G-tilkobling sikrer rask og stabil ytelse. One UI 6 gir full kontroll med tilpass bare låseskjermer og smarte widgets. Galaxy A15 5G inngår sømløst i Samsung Galaxy-familien, og sikkerheten styrkes gjennom Samsung Knox med kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer.

Følelsen og prisen du vil ha

A15 5G ligger behagelig i hånden, er brukervennlig og har et stilrent design. Velg fargen som passer for deg: Yellow, Blue og Black. Her finner du funksjonene og utholdenheten du vil ha og trenger – til en pris du vil like.

Opplev mer med en skarp og rask skjerm

Den skarpe 6,5" FHD+ Infinity U Super AMOLED skjermen gir større film- og bildeopplevelser. 90 Hz oppdateringsfrekvens betyr myk og rask rulling.

Ta bilder med et høyoppløst kamera

Et 50 MP hovedkamera, makro- og dybdekamera samt selfiekamera gir deg høyoppløste og skarpe bilder.

Plass til mer

Med 4/128 GB lagringsplass er det god plass til det du synes er viktig – bilder, filmer, skisser og andre dokumenter. Med micro-SD-kort kan plassen utvides til opptil 1 TB1. Du har plass til både innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Frihet med et kraftig batteri

Her lader du både raskere og sjeldnere. Det kraftige 5000mAh-batteriet varer i opptil to dager 2 Galaxy A15 5G harhurtiglading3 – på en halvtime får du omtrent en hel dagsbruk.

Liker du ørepropper med ledning?

Her får du et 3,5 mm-uttak for ørepropper med ledning. Trådløse ørepropper fungerer selvfølgelig like bra.

Rask og stabil overalt.

Kraftigere prosessor4 og tilkobling til 5G-nettet5 bidrar til at det du gjør på Galaxy A15 5G skjer raskt og enkelt.

Full kontroll med One UI 6

Alt er tilpasset for å gjøre livet enklere og morsommere for deg. Her får du egendefinerte låseskjermer, fargetemaer og en rekke smarte widgets med rask tilgang –og mye mer du kan konfigurere etter eget ønske. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og datamaskiner, ørepropper og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider smidig med hverandre.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner, som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker under hele livssyklusen.

I esken

I tillegg til A15 5G: Kabel (USB Type-C), åpningsverktøy for åta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alt tilbehør leveres i hvittuansett farge på mobilen.

1. Selges separat.

2. Batteritiden varierer avhengig av bruk.

3. Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på

samsung.com

4. Sammenlignet med tidligere modeller.

5. Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren hvis du vil ha mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.