Galaxy A25Blå, 128GB

fra 2 290 kr

Pris uten abonnement 3 790 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 2 690 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Blå

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 2 290 kr. Pris uten abo 3 790 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy A25 5G

Galaxy A25 5G kombinerer imponerende funksjonalitet og et elegant design til en attraktiv pris, tilgjengelig i gul, blå og svart. Den skarpe 6,5" FHD sAMOLED Infinity-skjermen med 120 Hz oppdateringsfrekvens gir en optimal visuell opplevelse, med smarte funksjoner som Vision Booster for justerbar lysstyrke og lavt blått lys for øyevennlig bruk. Med et imponerende batteri, støttet av 25 watts lading på 30 minutter, er den ideell for langvarig bruk. Quad-kameraet, inkludert et 50 MP OIS hovedkamera og Nightography-funksjonen for skarpe bilder i mørket, gir deg mange muligheter til å ta det perfekte bildet. Med opptil 8 + 256GB intern lagring, utvidbar til 1 TB, og en kraftig Exynos 1280-prosessor knyttet til 5G-nettet, gir Galaxy A25 5G rask og stabil ytelse. Den leverer også god lyd med Dolby Atmos-stereohøyttalere. One UI 6 tilbyr en tilpassbar og brukervennlig opplevelse, mens samarbeidet mellom ulike Samsung Galaxy-enheter og innebygd sikkerhet gjennom Samsung Knox styrker den helhetlige mobilløsningen.

Funksjonalitet og design til en pris du vil elske

Galaxy A25 5G har funksjoner du vil ha og trenger, med et stilrent, håndvennlig design. Den fås i de flotte fargene gul, blå og svart. Den har også en attraktiv pris.

En av våre beste skjermer

Seriefråtse favorittseriene dine på den skarpe 6,5" FHD sAMOLED Infinity-skjermen. En skjerm med flere smarte funksjoner. En oppdateringsfrekvens på 120 Hz sørger for myk, smidig og rask rulling. Du vil merke at skjermen også er lyssterk utendørs ettersom Vision Booster tilpasser skjermens lysstyrke etter lysforholdene. Med lavt blått lys som skåner øynene dine. Dette er en av våre beste mobilskjermer!

Batteri som varer hele dagen

Med Galaxy A25 5G lader du sjelden. 5000 mAh-batteriet varer i opptil to dager på én lading. Med en 25 watts lader kan du lade mobilen på bare 30 minutter.

Fang mørket skarpt med Nightography

Quad-kameraet har et 50 MP OIS hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 2 MP makrokamera – samt et 13 MP selfiekamera. Det gjør bildene dine skarpe både på avstand, i bredden og i detalj. Du tar også skarpe bilder etter mørkets frembrudd med den fantastiske funksjonen Nightography.

Lagre i stedet for å slette

Med intern lagring på opptil 8 + 256GB kan du lagre både minner og det du vil se og lytte til. Trenger du mer plass, kan du utvide til 1 TB med et eksternt microSD-kort.

Rask og stabil overalt

Den nye prosessoren Exynos 1280 (5 nm) og tilkobling til 5G-nettet bidrar til at det du gjør på Galaxy A25 5G skjer raskt og enkelt.

Gjør hverdagen bedre med god lyd

Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for god lyd og mer livfulle serier.

Full kontroll med One UI 6

Alt er tilpasset for å gjøre livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendefinerte låseskjermer, fargetemaer og en rekke smarte widgets med rask tilgang – og mye mer du kan konfigurere etter eget ønske. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og datamaskiner, ørepropper og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider smidig med hverandre. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner, som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker under hele livssyklusen.