Galaxy A35Lilla, 128GB

fra 2 990 kr

Pris uten abonnement 4 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 3 390 kr

Samsung Galaxy A35 - SM-A356BLVBEUBLogo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Lilla

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 2 990 kr. Pris uten abo 4 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 3 402 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 5 670 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Samsung Galaxy A35

Samsung Galaxy A35 er en allsidig og brukervennlig telefon som tilbyr et attraktivt sett med funksjoner, design og pris. Med en skarp 6,6-tommers FHD+ Super sAMOLED Infinity-skjerm, imponerende batteritid på opptil to dager1 og rask lading på kun 30 minutter2, gir den optimal ytelse og brukeropplevelse. Med opptil 256 GB intern lagringsplass, muligheten til å utvide minnet3 og en kraftig Exynos 1380-prosessor koblet til 5G-nettet, sikrer den rask og stabil produktivitet. Kameraoppsettet, inkludert et 50 MP hovedkamera og Dolby Atmos-lyd, gir enestående bilde- og lydopplevelse. Med One UI 6 og Samsung Knox forbedrer den brukerens kontroll, sikkerhet og tilkobling mellom enheter. I esken finner du alt du trenger, inkludert USB Type-C-ledning og SIM-kortnål.

Funksjoner, design og en pris du vil like

Samsung Galaxy A35 har alle funksjoner som kreves for å kunne bruke den til hva du vil, når du vil. Med ny design og lekre farger kan du glede deg over den hver dag. Dessuten har den en attraktiv pris.

Enda større skjerm

Sjekk møtenotater, skisser eller produktbilder på den skarpe 6,6" FHD+ Super sAMOLED Infinityskjermen. En skjerm med flere smarte funksjoner. En oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz gir myk og jevn rulling – som også går raskt. Du vil merke at skjermen er lyssterk også utendørs, siden Vision Booster tilpasser skjermen etter lysforholdene. Og for å skåne øynene avgir den mindre blått lys. Ganske enkelt en optimal mobilskjerm!

Lengre batteritid

Batteriet holder til alt du ønsker å gjøre i løpet av en dag.1 Med Samsung Galaxy A35 trenger du sjelden å lade. 5000 mAh-batteriet kan holde i opptil to dager på én lading.1 Med en 25 W-lader går det på superraske 30 minutter.2

Lagre i stedet for å slette

Med intern lagringsplass på opptil 256 GB kan du koste på deg å lagre både minner og ting som du vil se på og lytte til. Ønsker du mer plass, kan du utvide med et eksternt microSD-kort på opptil 1 TB3.

Rask og stabil overalt

Den nye prosessoren Exynos 1380 og oppkobling mot 5G-nettet4 bidrar til rask og fleksibel produktivitet.

Fang natten med Nightography

Samsung Galaxy A35 har et 50 MP AF hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera – pluss et selfiekamera på 13 MP. Det betyr at du kan ta like fine bilder midt på natten som midt på dagen. Forbedret zoom gjør bildene skarpe både på avstand og på detaljnivå.

Bra lyd, bedre opplevelse!

Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for god lyd og mer livfulle serier.

Full kontroll med One UI

One UI 6 gjør livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendesignede låseskjermer, fargetemaer og en mengde smarte widgeter med rask tilgang – og alt kan skreddersys etter nettopp deg og dine behov. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og PC-er, hodetelefoner og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider sømløst med hverandre. Det intuitive brukergrensesnittet gjør at du kjenner deg igjen uansett hvilken enhet du bruker.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker gjennom hele levetiden.

Vannbestandig

Galaxy A35 er vann- og støvbestandig i henhold til IP-klasse 675.

I esken

I tillegg til Galaxy A35: Ledning (USB Type-C), nål for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alle tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

1 Batteritiden varierer avhengig av bruk.

2 Hurtiglader kjøpes separat.

3 Selges separat.

4 Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

5IP67 innebærer at produktet er støvtett og vannbestandig ned til 1 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.