Galaxy A55Blå, 128GB

fra 3 990 kr

Pris uten abonnement 5 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 4 390 kr

Samsung Galaxy A35 - SM-A356BLVBEUBLogo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Blå

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 3 990 kr. Pris uten abo 5 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 3 582 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 5 970 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy A55

Galaxy A55 tilbyr et appellerende sett med funksjoner og design. Med et utvalg av funksjoner som gjør telefonen allsidig og brukervennlig, samt et friskt design og et utvalg av farger som vil glede deg daglig, tilbyr den også et forlokkende prisnivå. Den har en imponerende 6,6-tommers FHD+ Super sAMOLED Infinity-skjerm som gjør det enkelt å se møtenotater, skisser og produktbilder med høy kvalitet. Med en oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz gir skjermen jevn rulling, og den tilpasser seg lysforholdene takket være Vision Booster, mens den også kan beskytte øynene ved å redusere blått lys. Batteriet på 5000 mAh1 sørger for langvarig bruk, støttet av en 25 W-lader2 som gir superraske ladetider. Med opptil 256 GB intern lagringsplass og muligheten til å utvide med et microSD-kort på opptil 1 TB3, kan du enkelt lagre alt du trenger. Den nye Exynos 1480-prosessoren og 5G-tilkoblingen sikrer rask og stabil ytelse uansett hvor du er. Kameraoppsettet inkluderer et 50 MP OIS hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera, samt et 32 MP selfiekamera som fanger detaljer både dag og natt. Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd gir en forbedret lydopplevelse, mens One UI 6 gjør brukergrensesnittet intuitivt og tilpassbart. Alle Samsung Galaxy-produkter samarbeider sømløst, og Samsung Knox sikrer den verdifulle dataen din gjennom hele levetiden til enheten.

Funksjoner, design og en pris du vil like

Galaxy A55 har alle funksjoner som gjør det mulig å bruke telefonen slik du ønsker. Med ny design og lekre farger kan du glede deg over den hver dag. Dessuten har den en attraktiv pris.

Enda større skjerm

Sjekk møtenotater, skisser eller produktbilder på den skarpe 6,6" FHD+ Super sAMOLED Infinityskjermen. En skjerm med flere smarte funksjoner. En oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz gir myk og jevn rulling – som også går raskt. Du vil merke at skjermen er lyssterk også utendørs, siden Vision Booster tilpasser skjermen etter lysforholdene. Og for å skåne øynene avgir den mindre blått lys. Ganske enkelt en optimal mobilskjerm!

Lengre batteritid

Batteriet holder til alt du ønsker å gjøre i løpet av dagen¹. Med Samsung Galaxy A55 trenger du sjelden å lade. 5000 mAh-batteriet kan holde i opptil to dager¹ på én lading. Med en 25 W-lader går det på superraske 30 minutter².

Lagre i stedet for å slette

Med intern lagringsplass på opptil 256 GB kan du koste på deg å lagre både minner og ting som du vil se på og lytte til. Ønsker du mer plass, kan du utvide med et eksternt microSD-kort på opptil 1 TB.³

Rask og stabil overalt

Den nye prosessoren Exynos 1480 og oppkobling mot 5G-nettet⁴ bidrar til rask og fleksibel produktivitet.

Fang natten med Nightography

Samsung Galaxy A55 har et 50 MP OIS hovedkamera, 8 MP Ultra Wide og 5 MP makrokamera – pluss et selfiekamera på 32 MP. Det betyr at du kan ta like fine bilder midt på natten som midt på dagen. Forbedret zoom gjør bildene skarpe både på avstand og på detaljnivå.

Bra lyd, bedre opplevelse!

Stereohøyttalere med Dolby Atmos-lyd sørger for god lyd og mer livfulle serier.

Full kontroll med One UI

One UI 6 gjør livet enklere for deg. Og morsommere. Her får du egendesignede låseskjermer, fargetemaer og en mengde smarte widgeter med rask tilgang – og alt kan skreddersys etter nettopp deg og dine behov. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt uansett hvilken enhet du bruker.

Bedre sammen

Mobiler og PC-er, hodetelefoner og klokker – alle Samsung Galaxy-produktene tilhører samme familie og samarbeider sømløst med hverandre. Det intuitive brukergrensesnittet gjør at du kjenner deg igjen uansett hvilken enhet du bruker.

Sikkerhet på dine vilkår

Samsung Knox beskytter verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag, fra maskinvare til programvare. Samsung tilbyr kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer – noe som betyr at mobilen er sikker gjennom hele levetiden.

Vannbestandig

Galaxy A55 er vann- og støvbestandig i henhold til IP-klasse 675.

I esken

I tillegg til Galaxy A55: Ledning (USB Type-C), nål for å ta ut SIM-kort, hurtigveiledning. Alle tilbehør leveres i hvitt uansett farge på mobilen.

1. Batteritiden varierer avhengig av bruk.

2. Hurtiglader kjøpes separat.

3. Selges separat.

4. Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk.

5. IP67 innebærer at produktet er støvtett og vannbestandig ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.