Galaxy S23 FEMint, 128GB

fra 7 490 kr

Pris uten abonnement 8 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 7 890 kr

Logo Samsung
Galaxy AI Splash

Lagringskapasitet

Farge

Mint

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 7 490 kr. Pris uten abo 8 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 5 922 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 9 870 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE presenterer seg med et ikonisk design som kombinerer slitesterke materialer som Corning® Gorilla® Glass 5 og aluminiumramme, resulterende i en premiumfølelse. Tilgjengelig i fire naturnære farger, er telefonen også vann- og støvbestandig (IP-klasse 68)1. Kameraoppgraderingen inkluderer en imponerende 50 MP vidvinkel, 12 MP ultravidvinkel og 8 MP telekamera med 3x optisk zoom. En rask Exynos 2200-prosessor på 4 nanometer gir økt ytelse, og kommer funksjoner som forlenger batteritiden. 2X AMOLED-skjermen med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens kan tilpasse seg lysforholdene med Vision Booster. Telefonen støtter 5G-hastigheter og har opptil 256 GB lagringsplass. Sikkerheten ivaretas av Samsung Knox, mens batteriet, på 4500 mAh, gir langvarig bruk og kort ladetid med superhurtiglading. Nightography-funksjonen forbedrer bilder i svakt lys, mens Pro Grade-funksjoner gir mer kontroll over bildet.

Designet

Ikonisk design med premiumfølelse

Galaxy S23 FE bygger på det ikoniske S23-designet. Slitesterke kvalitetsmaterialer – Corning ® Gorilla® Glass 5 og aluminiumramme – kombinert med en utrolig flott metallfinish. Kameraene på baksiden fremheves med en moderne utbuktning, mens frontkameraet tar enda mindre plass og skjermrammen er blitt tynnere – for at ingenting skal forstyrre seeropplevelsen.

Naturnære farger

Galaxy S23 FE finnes i fire moderne farger, inspirert av naturen: Purple, Mint, Cream og Graphite.

Vannbestandig

Galaxy S23 FE er vann- og støvbestandig i henhold til IP-klasse 68¹.

Kameraet

Fang detaljene med 50 MP

Kameraet er betydelig oppgradert – vidvinkelen er økt fra 12 MP til 50 MP². Det betyr at du kan ta bilder med vesentlig større detaljrikdom. Hvis du for eksempel vil zoome inn på en liten detalj i bildet du allerede har tatt, kan du gjøre det og fortsatt ha et bilde av høy kvalitet. Ultravidvinkelkameraet på 12 MP gjør at du får med mer i bildet, og telekameraet på 8 MP har 3x optisk zoom.

Enda bedre Nightography-funksjon

Det skal være mulig å ta bra bilder og filmer uten perfekte lysforhold, og Samsung har derfor utviklet Nightography-teknologien ytterligere. Bedre programvare og større lysinnslipp i bildene gjør at du kan fange det du ser med høyere skarphet og mer livfulle farger. I tillegg blir det mindre støy i videoopptak. Bring the action!

Ta flotte nattselfier og -portretter

Nightography-funksjonen bidrar til å forbedre alle bilder som tas i svakt lys – også selfier og portretter. Så nå kan du og vennene dine forevige kvelden, konserten og middagen med imponerende resultater.

Enda bedre sluttresultat med Pro Grade-funksjoner

Galaxy S23 FE er utstyrt med noen av de nyeste Pro Grade-funksjonene. Det betyr blant annet at du kan justere varmen i hudtonen på selfier, gi videoer en enda mer filmisk følelse og fange flere vinkler i samme opptak. Så det er bare å slippe kreativiteten løs!

Kraften

Batteriet som tilpasser seg etter deg

Galaxy S23 FE har et kraftfullt 4500 mAh-batteri, slik at du kan gjøre hva du vil hele dagen – uten å måtte bekymre deg for batteriprosenten. Om ønskelig kan du seriefråtse i opptil 22 timer³! Og skulle batteriet begynne å gå tomt for strøm, er det enkelt å sørge for påfyll: Med støtte for superhurtiglading⁴ tar det bare en halvtime å lade batteriet til 50 %. Og har du behov for å lade Galaxy Buds, Galaxy Watch eller mobilen til en venn, skjer det enkelt ved hjelp av trådløs batterideling.

Lyssterk og intelligent skjerm

Gled deg over fascinerende opplevelser på den lyssterke og dynamiske skjermen på opptil 120 Hz. 2X AMOLED leverer livfulle farger og skarpe kontraster. Ved hjelp av funksjonen Vision Booster tilpasses dessuten kontrastene til lysforholdene, slik at du kan se videre hvor du vil, når du vil.

Økt prosessorkraft

Galaxy S23 FE er utstyrt med den raske prosessoren Exynos 2200 – på bare 4 nanometer – for enda høyere ytelse. Klar for både strømming og gaming på høyeste nivå. I tillegg har Galaxy S23 FE mange løsninger som ikke bare øker hastigheten, men også forlenger batteritiden og utnytter lagringsplassen mer effektivt. Siden Samsung produserer de fleste mobilkomponentene selv, kan disse optimaliseres både med hensyn til brukeropplevelse og kapasitet.

Se hvor du vil med Vision Booster

Ingenting skal forstyrre seeropplevelsen din. Derfor har Galaxy S23 FE funksjonen Vision Booster. Kontraster og farger på skjermen tilpasses etter lysforholdene, slik at du kan se videre på det du vil, hvor og når du vil.

5G-hastigheter

Med Galaxy S23 FE kan du strømme og dele lynraskt, og game med minimal forsinkelse uansett hvor du befinner deg⁵.

Plass til mer

Bilder, filmer og favorittserier – det er naturligvis god plass til alt du liker. Galaxy S23 FE har opptil 256 GB lagringsplass. Det er veldig mye.

Skånsom mot øynene

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk, slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som reduserer det blå lyset maksimalt og som du kan slå på når du ønsker.

Dessuten

Privat forblir privat med Samsung Knox

Galaxy S23 5G har sikkerhetsløsningen Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag – fra maskinvare til programvare – for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Sammen med Galaxy S23 FE får du en USB Type-Ckabel, tilpasset opptil 25 W lading, en uttaksnål for SIM-kort og en hurtigveiledning som gjør det enkelt å komme i gang.

1. IP68 innebærer at produktet er støvtett og vannbestandig ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.
2. Sammenlignet med Samsung Galaxy S21 FE.
3. Batteritiden kan variere avhengig av bruk.
4. 45 watts hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com.
5. Produktet er klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for din
modell Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement som kan medføre
ekstra kostnader.