Galaxy S23 UltraPhantom Black, 512GB

Månedens Superdeal

I Juni er Månedens Superdeal på Samsung Galaxy S23 Ultra!

fra 11 990 kr

Pris uten abonnement 18 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 12 390 kr

Samsung Galaxy S23 Ultra - SM-S918BZKHEUBSamsung Galaxy S23 Ultra - SM-S918BZKHEUBSamsung Galaxy S23 Ultra - SM-S918BZKHEUBSamsung Galaxy S23 Ultra - SM-S918BZKHEUBLogo Samsung
Galaxy AI Splash

Lagringskapasitet

Farge

Phantom Black

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 11 990 kr. Pris uten abo 18 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 11 682 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 19 470 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Samsung Galaxy S23 Ultra

S-serien til Galaxy er kjent som teknologisk innovasjon i verdensklasse – og med Samsung Galaxy S23 Ultra endres spillereglene, igjen! Nå som programvaren Galaxy AI også er tilgjengelig for S23-serien, er det bare å slippe kreativiteten løs!

Det morsomste først: Kamera!

Med et vidvinkelkamera på hele 200 MP kan du ta bilder med en detaljrikdom utenom det vanlige, og virkelig fange all magi i ett og samme bilde. S23 Ultra kjører på med tre kameraer til på baksiden: et 12 MP ultravidvinkelkamera og to 10 MP telekameraer med 3x og 10x optisk zoom. Når disse luringene slår seg sammen, kan du ta nærbilder av skiskytterne fra øverste rad på tribunen og få like klare og detaljerte bilder som om du går i sporet med dem. Her skal det godt gjøres å ikke bli tatt for å være proffotograf!

Galaxy S23 Ultra er også utstyrt med Samsungs fantastiske Nightography-teknologi, som vil si at du kan ta like episke bilder og videoer sent på kvelden på vinterstid, som på en nydelig solskinnsdag om sommeren.

AI og kamera = sant!

La kameraets AI gjøre jobben. Funksjonen Ett opptak plukker ut de beste bildene, klipper sammen de mest actionfylte øyeblikkene og senker hastigheten i de dramatiske sekvensene. Alt i løpet av ett og samme opptak. Vips, så har du fanget øyeblikkene du trodde var umulige å fange. Kult, sant?

Løft selfiene dine til et nytt nivå!

En profesjonell fotograf i studioet sitt – eller deg i stua di? Ved hjelp av AI og en 3D-analyse av dybde og dimensjoner, sørger kameraet for flotte portretter. Bakgrunnen gjøres uskarp med bokeh-effekt, og ansiktet ditt havner i fokus med glimrende lyssetting.

Film i 8K

Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av, spesielt når det er mørkt. Men ikke nå lenger! Galaxy S23 Ultra revolusjonerer filmmulighetene med Nightography, 8K-video og en utrolig lysfølsom sensor. Så nå er det slutt på uskarpe nattfilmer, dere!

I got the power!

Batteriet på 5000 mAh er ikke bare kraftfullt, men også intelligent. Hæ? Kan et mobilbatteri være smart? Å, ja da! Ved å lære seg mobilvanene dine og tilpasse seg etter dem, sparer batteriet på strømmen og varer lenger på én lading. Og du, hvis du føler du har for mye kraft, så er det bare å dele ut litt ekstra gjennom strømdeling. Legg for eksempel en Galaxy Watch mot S23 Ultra og aktiver trådløs strømdeling, så lades batteriet i smartklokka automatisk uten bruk av ledning.

I tillegg er Galaxy S23+ utstyrt med den superraske prosessoren Snapdragon 8 Gen 2. Det innebærer

enda kortere responstider og raskere håndtering. La oss bare si at gamingen løftes til et helt nytt nivå.

Skjerm - 120 Hz endrer hele følelsen!

Nå har vi vært innom både bilder, videoer og gaming – og da er det på tide å snakke om den krystallklare 6,8” skjermen til Galaxy S23 Ultra. (En dynamisk Super AMOLED 2x-skjerm, for de ekstra tek-interesserte.)

Skjermen gir en myk og umiddelbar respons, enten du skroller, spiller eller skriver meldinger. Og alt dette kan du gjøre når og hvor du måtte ønske, siden den lyssterke skjermen sørger for at du ser alt du vil – også utendørs i sterkt sollys.

Plass til alt du trenger og enda litt mer!

Bilder, filmer og favorittserier – Galaxy S23+ har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Velg mellom 256GB, 512GB eller 1 TB. Du trenger med andre ord ikke velge bort innhold – med mindre du vil det selv, da.

O-la-la! For et lekkert design!

Sømløse og myke overganger kombinert med lekre farger i behagelige toner, gir Galaxy S23 Ultra et stilrent design. Galaxy S23-serien er også utstyrt med Samsungs mest solide skjermglass hittil samt usedvanlig slitesterk aluminium på baksiden. Dermed blir knall og fall neppe et stort problem.

Velg mellom fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender.

S Pen

Er du en som tegner og skribler mens du noterer? S23 Ultra kommer med en S Pen som gjør at du kan notere på den måten som passer deg best, med et resultat som alltid er effektivt, produktivt og kreativt. 

Bærekraft

Gjennom et nytt bærekraftinitiativ jobber Samsung for en mer bærekraftig produksjon av mobilprodukter og emballasjen det kommer i. Det innebærer blant annet et forsøk på å utvikle bedre produkter gjennom hele produktsyklusen fra design til emballasje, bruk og resirkulering.

Galaxy S23-serien er laget av 80 prosent resirkulert PET (20 prosent fra havbundet plast) og 22 prosent resirkulert glass.

AI, AI, AI!

Vi var så vidt innom det i stad, men AI må nevnes igjen! Med Galaxy AI kan du slippe kreativiteten løs, øke produktiviteten og låse opp en verden av nye muligheter. I fare for å skrive en hel roman nå, trekker vi ut noen superkule punkter til deg:

Søk med en sirkel

Har du sett noe du liker i et bilde eller i en video, men klarer ikke å finne de riktige søkeordene

for å finne det igjen? Med Circle to Search with Google kan du bare sirkle rundt objektet på bildet eller videoen med en finger, så søkes det automatisk opp for deg.

¿Puedo traducir esto, por favor?

Med den utrolige funksjonen Live Translate kan du føre samtaler på andre språk, og få samtalen oversatt mens den pågår. Live Translate blir kontinuerlig oppdatert – savner du er språk, så er det trolig ikke så langt unna.

Knips, knips, knips!

Takket være funksjonen Photo Assist vet mobilen når et foto ikke er så bra som det kunne ha vært, og kan fikse det ved hjelp av AI. Bare knips i vei, så sørger mobilen for at bildene ser like magiske ut som når du opplevde det.