Galaxy S24+Cobalt Violet, 256GB

Mobilpant Samsung S24

Pant nå – spar opptil 3700 kr!

Nå får du 2200 kr i ekstra rabatt på Galaxy S24-serien når du panter din gamle mobil!

Les mer om tilbudet her

Mobilbytte widget splash

fra 12 990 kr

Pris uten abonnement 14 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 13 390 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Cobalt Violet

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 12 990 kr. Pris uten abo 14 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 8 802 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 14 670 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

GALAXY AI

Fremtiden er her – i dag

En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy AI1 endrer bildet på hva en Samsungmobiltelefon kan gjøre, og forandrer hvordan vi skaper, connecter og kommuniserer. En nyhet som ikke bare forandrer hverdagen din, men også tar deg inn i en ny æra slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

DESIGNET

Et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24+ bygger på det ikoniske S23-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant-til-kant-skjermen med avrundede hjørner og den iøynefallende finishen har du et nytt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

Samsung Galaxy S24+ kommer i fire fantastiske jordtoner: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet og Amber Yellow.

Vannbestandig

Samsung Galaxy S24+ er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen2.

KAMERA

Fang detaljene med 50 MP

Akkurat når du trodde at et Samsungmobilkamera ikke kunne bli bedre, oppgraderer vi den betydelig. Med 50 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikdom utenom det vanlige. Slik kan du uten problemer fange all magi du ser, uten at du risikerer å gå glipp av noe. Takket være ultravidvinkelkameraet på 12 MP er det plass til mer i bildet, og med telelinsen på 10 MP med 3x optisk zoom kommer du nærmere det som er viktig.

Enda bedre Nightography3

Med Samsung Galaxy S24+ kan du være sikker på at bildene blir bra – uansett lysforhold. Takket være vår forbedrede Nightography3-teknologi, skjerpet programvare og mer lysinnslipp får du større skarphet og mer levende bilder i dine fotografier.

Skarpe bilder, selv når det er mørkt

Med Samsung Galaxy S24+ mister du aldri et øyeblikk. Takket være den utrolige kamerasensoren kan du fange dagen, og natten, selv om det er veldig mørkt der du er. Med andre ord kan du ta like episke bilder under middagen med levende lys som når du henger i parken med vennene dine.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

KRAFTEN

Batteriet som tilpasser seg deg

Samsung Galaxy S24+ er utrustet med et kraftig 4900 mAh-batteri, sånn at du kan gjøre det du vil lenge4 – uten å måtte sjekke batteriprosenten. Med andre ord kan du se serier i timesvis, spille favorittspillet ditt og dokumentere dagen din med kameraet – mye lengre enn med Samsung Galaxy S23-serien.

Myk og lyssterk skjermopplevelse

Opplev underholdning slik den var ment til å oppleves. Med vår lyseste skjermstyrke noensinne, i kombinasjon med opp til 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens, kan du se din favorittunderholdning i nytt lys og se frem mot en lysere hverdag.

Prosessorkraft som tøyer grensene

Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine spillopplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene1, 5, forleng batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24+. Med 5G og Galaxy S24+ kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AIfunksjonene1, 5 har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24+ har nemlig opp til 512 GB lagring.

I TILLEGG

Privat forblir privat med Samsung Knox

I din Samsung Galaxy S24+ finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine. Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

I esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24+ får du:
USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25 W)
Uttaksnål
Quick Start guide

1. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.

2. Basert på laboratoriebasert test for nedsenking i opp til 1,5 meter ferskvann i opp til 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan avta med tiden på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.

3. Resultatene kan variere avhengig av lysforhold og/eller opptaksforhold.

4. Batteritiden kan variere etter bruk.

5. Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung konto.