Galaxy Z Fold6Silver, 256GB

Galaxy Z Flip og Fold6 lanseringstilbud

Kjøp Galaxy Z Flip eller Fold6 og spar 3000kr - i tillegg får du med Samsung Galaxy AI ørepropper til en verdi av 2990!

Les mer her

fra 21 990 kr

Pris uten abonnement 24 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 22 390 kr

Galaxy Z Fold 6 - Requested front and backzfold6 - silver- turnedfrontandbackzfold6 - silver- openfrontzfold6 - silver- frontandbackzfold6 - silver- backzfold6 - silver- backfacingright

Lagringskapasitet

Farge

Silver

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 21 990 kr. Pris uten abo 24 990 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy Z Fold6

Nytt design

Samsung Galaxy Z Fold6 tar design til et helt nytt nivå. Ultramoderne, enda tynnere og den letteste Galaxy Fold noensinne. Den naturlige følgesvennen i hverdagen. Mobilen er også lommevennlig til tross for finjustert kameradesign og større frontskjerm. Skjermene er de mest lyssterke noensinne og et premiumbrettedesign gir deg en sømløs skjermopplevelse.

Optimaliser produktiviteten med større skjerm

Med Samsung Galaxy Z Fold6 har multitasking aldri vært enklere. Den store skjermen gir deg den ultimate AI-opplevelsen1 . Med Split Screen kan du dele skjermen og jobbe i to vinduer samtidig. Søk etter restauranttips i det ene vinduet og send tekstmelding til en venn i det andre.

Galaxy Z Fold6 - nå med AI-funksjoner

Samsung optimaliserer mobilopplevelsen med Samsung Galaxy Z Fold6. Nye Galaxy Z Fold6 er en svært kraftig mobil. Fra avanserte AI-funksjoner1 til et kamera som gjør deg til en profesjonell fotograf – med Galaxy Z Fold6 er det bare du som setter grensene. Med Circle to Search with Google2 kan du nå søke etter objekter eller tekst uten å skrive. Bruk fingeren din til å sirkle rundt ett objekt eller tekst i bildet eller videoen, så finner mobilen eller nettbrettet det du leter etter. Med Note Assist1 holder du styr på notatene dine. Korte sammendrag gjør det enklere å sortere notatene, mens automatisk genererte overskrifter gir deg full oversikt over innholdet. Du kan også oversette hele dokumentet. Med Transcript Assist1 slipper du å skrive for hånd. Du bare spiller inn en talemelding, så forvandler AI innholdet til tekst. Teksten kan også oversettes til andre språk på et øyeblikk.

Den nyeste prosessoren og kraftig batteri

Snapdragon 8 Gen 3 er prosessoren i Samsung Galaxy Z Fold6. En kraftplugg som sørger for at mobilen yter optimalt i alle moduser uansett om du jobber, surfer på nettet, spiller, strømmer eller lytter til musikk. Dessuten har mobilen et større Vapor Chamber som sørger for at den opprettholder normal temperatur selv under mer krevende oppgaver. Og med et dobbeltbatteri på 4 400 mAh kan du dessuten holde på med det du vil eller trenger å gjøre veldig lenge.3

Disclaimer

  1. Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung konto. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.
  2. Krever nettverkstilkobling og innlogging på Google og Samsung-konto. Tilgjengeligheten av søkefunksjoner og de støttede appene kan variere etter land, språk og visuelle treff. Brukere må kanskje oppdatere Android til den nyeste versjonen.
  3. Batteritiden kan variere etter bruk.