Xperia 1 VISvart, 256GB

Forhåndbestill Xperia Serie 1 VI

Få med WF-1000XM5 hodetelefoner med på kjøpet!

Les hvordan du får ditt headset her

xperia headset

fra 13 490 kr

Pris uten abonnement 14 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 13 890 kr

Xperia 1 VI - black - frontXperia 1 VI - black - front rightXperia 1 VI - black - side rightXperia 1 VI - black - back rightXperia 1 VI - black - backXperia 1 VI - black - back leftXperia 1 VI - black - side leftXperia 1 VI - black - front leftXperia 1 VI - black - front backXperia 1 VI - black - horizontalXperia 1 VI - black - topXperia 1 VI - black - bottom

Lagringskapasitet

Farge

Svart

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 13 490 kr. Pris uten abo 14 990 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Xperia 1 VI

Kamera

Profesjonelt kamera, og mengder av kraft. Som om det ikke var nok med den kompromissløse bildekvaliteten som leveres av Exmor T for mobile sensoren, kan du nå komme enda nærmere motivet med det nye utvidede 85-170 mm (3,5x til 7,1x) optiske teleobjektivet (med telemakrofunksjon). Dette kraftige kameraet er bare begynnelsen! Sonys ekspertise innen skjerm, lyd og mobilspill gjør at smarttelefonen overgår forventningene dine til underholdning, attpåtil med to dagers batteritid*. Xperia 1 VI gir deg en komplett smarttelefonopplevelse i premiumklassen.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold.

Profesjonell fotografering, KI-assistert

Exmor T for mobile-sensoren på Xperia 1 VI er utviklet av Sony, og sammen med KI-prosessering gir den bildekvalitet tilsvarende fullformatkameraer, med mindre støy og større dynamisk område i svakt lys1, og videoer fulle av filmatisk fargeuttrykk.

Xperia 1 VI ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha-serien, som er kjent for sin bransjeledende autofokusteknologi. Også profesjonelle fotografer har bidratt til å finjustere og forbedre fotoopplevelsen. Og akkurat som Alpha-fotografer forventer optimal ytelse med alle objektiver, tilbyr Xperia 1 VI de samme AF-funksjonene på tvers av alle sine hovedobjektiver*2.

1. Støttes kun på 24 mm for JPEG-bilder. Når det gjelder støymotstand og dynamisk område for stillbilder i belysningsmiljøer med LV (Light Value) 2 eller mindre. Sammenligning med vårt digitalkamera utstyrt med fullformatsensor. Ytelsesbegrensninger kan gjelde.

2. Funksjonens nøyaktighet kan variere avhengig av omgivelsene og innstillingene. Ytelsesbegrensninger kan forekomme.

Et nytt, unikt objektiv med ekte optisk zoom

Det nye, utvidede 85-170 mm optiske teleobjektivet gir en ekte optisk zoom (3,5 til 7,1x ekvivalent) for uforringede bilder ved alle brennvidder. Kombinert med optisk stabilisering og Real-time Eye AF og sporing*1 forbedret med ny teknologi for estimering av kroppsholdning, er denne Sony-mobiltelefonen ideell for portretter.

Vårt nye teleobjektiv har en unik telemakrofunksjon som gir deg enda flere kreative muligheter. I motsetning til andre enheter som bruker vidvinkel til makrobilder, noe som krever at du kommer svært nær motivet, bruker Xperia 1 VI teleobjektivet. Det betyr at du kan fange øyeblikk på lengre avstand, og i tillegg få en vakker bokeh-effekt på bilder og videoer - en løsning som er unik for Xperia 1 VI.

1. Funksjonens nøyaktighet kan variere avhengig av omgivelsene og innstillingene. Ytelsesbegrensninger kan forekomme.

Skjerm

En ny, smartere og lysere skjerm

Xperia 1 VI-skjermen er drevet av BRAVIA og bruker kunstig intelligens for å forbedre kontrast, farger og klarhet. Teknologien fungerer både på ditt eget innhold og på strømmetjenester.

Utrolig nok er den nye skjermen 1,5 ganger lysere enn den forrige modellen. Den nye Sunlight Vision-funksjonen på vår nyeste Sony-telefon håndterer skjermens synlighet i omgivelser med mye lys, og gjør ikke bare bildet lysere, men utfører også KI-bildebehandling for å forhindre overeksponert høylys ved å analysere bildene og lysstyrken i omgivelsene i sanntid.

Lyd

Førsteklasses lyd, høyt eller med hodetelefoner

Med en ny Premium Audio Circuit for 3,5 mm kablede hodetelefoner, en ny høyttaler med høyere ytelse og innovative lydteknologier gir Xperia 1 VI all musikken din den plassen, klarheten og kvaliteten den fortjener, via kablede eller trådløse hodetelefoner eller Full-stage stereohøyttalerne.

Utforsk de nyeste teknologiene og formatene i lydbransjen på denne smarttelefonen, inkludert High-Resolution Audio, High-Resolution Audio Wireless, LDAC, Bluetooth®*1 LE Audio (Low Energy) og Snapdragon Sound*2.

1. 2024 Bluetooth SIG, Inc. Alle rettigheter reservert.

2. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated.

Batteri og Ytelse

Den beste batteriytelsen i Xperia 1-serien

Det store og effektive 5 000 mAh-batteriet er designet for to dagers*1 vanlig bruk, alt i en lett kropp. Battery Care og Xperia Adaptive Charging sørger for at batteriet ikke overbelastes når det lades, noe som gir deg fire års sunn batterilevetid*2.

1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av video lagret i internminnet med en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi®- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth® og standardinnstillinger på leveringstidspunktet. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljø og -forhold.

2. Resultater simulert av Sony Corporation, basert på faktisk bruksprofil med samme type batteri og USB-lading. Batteriets levetid avhenger av bruken.

Ytelse for å slippe kreativiteten løs

Den ultraintelligente Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform*1 åpner for en ny æra av muligheter. Denne kraftige prosessoren forbedrer Xperia 1 VIs KI-funksjoner og gir uovertruffen kamera-, lyd-, spill- og skjermytelse.

Denne smarttelefonen fra Sony har et avansert varmestyringssystem: Det er den første Xperia 1-serien med dampkammerkjøler og grafittplate, noe som gir bedre allsidig bruk. Til tross for det kraftige kjølesystemet er enheten tynnere enn de tidligere Xperia-modellene.

1. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated.

Design

Stilrent og sofistikert design

Xperia 1 VI har en bakside med struktur for komfort, funksjonalitet og skjønnhet. Det gir bedre grep, og den konvekse mikrofabrikasjonen av hardt glass, sammen med en frostet overflate, gjør det mer motstandsdyktig mot fingeravtrykk og riper enn andre materialer.

Kameraet er bygget med en solid metallbase for både robusthet og kompakt funksjonalitet, og design og farger smelter sømløst sammen med enheten for å gi den et samlet og førsteklasses utseende.

Kameraet leveres i et utvalg av farger som passer din stil: Svart, platinasølv og khakigrønn.

Bærekraft

Miljøbevisst og inkluderende

Mer enn 85 % av plastdelene i Xperia 1 VI er laget av resirkulerte materialer*1*2, inkludert SORPLAS™. SORPLAS™ er utviklet av Sony og er en resirkulert plast som både er bærekraftig og har høy ytelse. Det brukes ikke plast i emballasjen*3.

Vi jobber for å hjelpe planeten og menneskene som bor på den. Xperia 1 VI har en rekke tilgjengelighetsfunksjoner, fra stemmestyring til økt tekststørrelse, slik at alle kan kommunisere fritt, uavhengig av individuelle behov.

1. Forholdet er per plastvekt, ikke totalvekt inkludert elektriske deler og glassfiber.

2. Materialene kan variere avhengig av sesong.

3. Ved levering fra fabrikk. Med emballasje menes den enkelte produktboks, samt komponenter som skuffer, avstandsstykker, omslag og hylser.