Xiaomi 14 Ultra

Sommerkampanje 2024

Oppgrader sommeren din, uten å tømme lommeboka!

Les mer om sommerkampanjen her

fra 12 790 kr

Pris uten abonnement 17 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 13 190 kr

Xiaomi 14 Ultra - MZB0G86EUxiaomi 14 ultra - front and backxiaomi14ultra - black frontxiaomi14ultra - black front rightxiaomi14ultra - black sidexiaomi14ultra - black back leftxiaomi14ultra - black backxiaomi14ultra - black back rightxiaomi14ultra - black front leftxiaomi14ultra - black top & bottomLogo Xiaomi

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 12 790 kr. Pris uten abo 17 990 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Xiaomi 14 Ultra

Utforsk en verden av grensesprengende teknologi og spennende funksjoner med Xiaomi 14 Ultra mobiltelefonen. Fra den imponerende kamerateknologien, den kraftige ytelsen til det spektakulære skjermformatet er Xiaomi 14 Ultra mer enn bare en mobiltelefon.

Design

Xiaomi 14 Ultra har et slankt og snedig design som gjør den enkel å håndtere og ta med seg uansett hvor man skal. Tross sitt lekre utseende, er Xiaomi 14 Ultra ikke bare et lekkert design, den er også beskyttet mot både vann og støv.

Premium estetikk og fantastisk designløsninger

Xiaomi 14 Ultra kommer i to tidløse fargevalg: Svart og Hvit. Inspirert av tradisjonell kameraestetikk.

Bygget rundt den robuste Xiaomi Guardian Structure, har Xiaomi 14 Ultra en sterk aluminiumsramme, Xiaomi nano-tech vegansk skinn og Xiaomi Shield Glass. Det veganske skinnet gir en tynnere og lettere finish med forbedret slitestyrke. Shield Glass gir opptil 10 ganger høyere motstand mot fall sammenlignet med Xiaomi 13 Ultra, samtidig som det opprettholder utmerket gjennomsiktighet.

Utrolige seeropplevelser

Nyt en uovertruffen visuell opplevelse med WQHD+ 6,73" AMOLED-skjermen på Xiaomi 14 Ultra. Med imponerende 3200 x 1440 2K oppløsning, 522 ppi pikseltetthet og variabel oppdateringsfrekvens på 1-120Hz, gir den ikke bare skarphet, men også jevnhet som tilpasser seg. Selv i sterkt sollys skinner skjermen med en topp lysstyrke på 3000 nits, og sikrer levende farger og klarhet.

Med støtte for 12-biters fargedybde og et bredt spekter av HDR-formater, inkludert Dolby Vision®, HDR10+, HDR10 og HLG, leverer Xiaomi 14 Ultra et spekter av rike og naturtro farger.

Xiaomi 14 Ultra har gjennomgått grundige tester og oppnådd triple TÜV Rheinland EyeCare-sertifiseringer, inkludert TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) Certified, TÜV Rheinland Flicker Free Certified og TÜV Rheinland Circadian Friendly Certified, for å sikre optimal øyebeskyttelse under lengre skjermtider.

Kamera

Mobiletelefonens kamera gir en fantastisk opplevelse takket være dens toppmoderne Leica-linser. Slik kan du enkelt ta bilder og videoer som proffene med et mobilkamera som auto justerer seg for å fange de beste øyeblikkene på best mulig måte.

Pusher grensene for mobilfotografi

Xiaomi 14 Ultra tar mobilfotografering til et nytt nivå. Med fire kraftige kameraer får du bilder og videoer i proffkvalitet rett fra lomma. Det viktigste kameraet har en smart blender som tilpasser seg lysforholdene, så bildene blir alltid klare og lyse. Med Pro-modus kan du finjustere eksponeringen og være kreativ med bildene dine.

Du kan ta super nærbilder med det spesielle Leica-objektivet som kommer helt ned til 10 cm. Perfekt for å fange detaljer og lage flotte portretter. Og hvis du vil zoome inn på fjernere motiver, er det periskop kameraet som gir skarpe bilder selv på avstand.

Og ikke glem det brede kameraet. Perfekt for å fange hele landskapet og gir deg muligheten til å ta makrofotografier med vidvinkel. Uansett hva du fotograferer, vil Xiaomi 14 Ultra gi deg profesjonelle bilder med en gang.

Profesjonell videoproduksjon i lommen

Bli introdusert til funksjonen Filmmodus i Xiaomi 14-serien, en revolusjonerende funksjon for mobile videografi entusiaster. Med 2.39:1 sideforhold og 180° lukkertid gir mobiltelefonen dine videoer et autentisk kinolignende utseende. AI-drevne funksjoner som AutoFrame sørger for å holde motivene i fokus, mens Automatisk Zoom gir jevn, tilpassbar zooming.

Den helt nye MasterCinema tar videoopptak til nye høyder ved å kode høy dynamisk rekkevidde i 10-bit Rec.2020. Dette sikrer flere detaljer i høylys og skygger, og gir en rik og naturtro visuell opplevelse som overgår den forrige 8-biters BT.709-standarden, spesielt på HDR-skjermer.

Regissørmodus er designet for å oppnå profesjonelle produksjons grensesnitt likt profesjonelt kamerautstyr. Regissørmoduset gir en kinolignende filmopplevelse med avansert kontroll over parametere og loggformatopptak for økt fleksibilitet ved etterproduksjon.

Bli en profesjonell skaper med Xiaomi 14 Ultra Photography Kit, tilgjengelig for separat kjøp. Designet for fotografi- og videografientusiaster inkluderer dette settet et dedikert grep og etui med funksjoner som totrinns utløserknapp, zoomspak, tilpassbar videomodusknapp og en ekstra tilpassbar knapp. I tillegg lar en 67 mm filteradapter deg utforske kreative muligheter med linsefiltre og fungerer til og med som et ladende batteri, og gir ekstra 1500mAh for utvidede opptakssesjoner.

Batteri og Lading

Xiaomi 14 Ultra har et batteri som varer lenge, og når det er på tide å lade, går ladingen også lynraskt. Dessuten kan du bruke telefonen til å lade andre enheter helt trådløst!

Ytelse

Telefonen er lynrask, takket være den kraftige prosessoren og smart kjølesystem. Xiaomi mobilen har mer enn nok lagringsplass til alt du trenger, og kjører jevnt og trofast selv når du har mange apper åpne.

Eksepsjonell ytelse med sømløs brukeropplevelse

Xiaomi 14 Ultra drives av den avanserte Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform, som gir en imponerende ytelsesøkning og lengre batterilevetid sammenlignet med tidligere modeller. Den har også et innovativt kjølesystem som sikrer jevn drift, selv under intens bruk.

Med det kraftige batteriet på 5000mAh og hurtiglading teknologien kan du være produktiv hele dagen, og den trådløse ladingen på 80W gir fullt batteri på bare 46 minutter. Og med det brukervennlige Xiaomi HyperOS-operativsystemet får du en smidig og sømløs opplevelse, med avansert filhåndtering og forbedret sikkerhet.

Disclaimers

1. Ladeinformasjon testet i Xiaomi interne laboratorier, faktiske resultater kan variere. 31 minutter til 100% testet under boost-modus. Trådløse ladere selges separat.

2. Data testet i Xiaomi interne laboratorier.

3. Enheten er testet og sertifisert for å være motstandsdyktig mot sprut, vann og støv. Unngå å lade produktet, betjene de fysiske knappene eller fjerne SIM-skuffen når produktet er utsatt for fuktighet. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske i miljøer utenfor IP68-testbetingelsene.

4. Fargene kan variere etter region.

5. Wi-Fi-tilkobling (inkludert Wi-Fi frekvensbånd, Wi-Fi-standarder og andre funksjoner som er ratifisert i IEEE Standard 802.11-spesifikasjoner) kan variere basert på regional tilgjengelighet og lokal nettverksstøtte.

6. NFC-tilgjengelighet kan variere mellom markeder.