OnePlus Nord 3Grå, 128GB

fra 2 990 kr

Pris uten abonnement 5 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 3 390 kr

Logo OnePlus

Lagringskapasitet

Farge

Grå

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 2 990 kr. Pris uten abo 5 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 3 942 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 6 570 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Design

OnePlus Nord 3 5G har en stilren og elegant design som gir inntrykk av å være en mer eksklusiv enhet. Den kommer i fargene grå og grønn, og med anti-refleks og en anti-fingeravtrykk glassfinish, utstråler telefonen sofistikasjon. Den tynne profilen og de flate kantene gjør at OnePlus Nord 3 5G ligger godt i hånden. Skjermen er sømløst integrert i rammen, uten plagsomme plastikk-kanter, og den ikoniske OnePlus-varslingsskyveknappen er bevart på siden. Alt i alt kombinerer OnePlus Nord 3 5G enkelhet, skjønnhet og funksjonalitet i sitt design.

Ytelse

OnePlus Nord 3 5G imponerer med sin kraftige ytelse, som skyldes MediaTek Dimensity 9000-brikkesettet og kraftig LPDDR5X RAM, med 16 GB RAM i modellen med 256 GB lagring og 8 GB RAM i modellen med 128 GB lagring. Multitasking håndteres på en profesjonell måte takket være RAM-Vita-administrasjonsfunksjonen. Telefonen har også en stor 17,12 cm (6,74 tommer) Super Fluid AMOLED-skjerm med adaptiv dynamisk bildefrekvens på 120 Hz, som gir imponerende visuelle opplevelser og enkel navigering. Med Dolby Atmos-støtte og to høyttalere på sidene, kan du nyte en allsidig og oppslukende strømming og spilling.

Kamera

OnePlus Nord 3 5G er utstyrt med et imponerende 50 MP Sony IMX890-kamera, som også brukes i toppmodellene OnePlus 11 og 11R. Dette kameraet leverer skarpe, detaljerte og fargerike bilder. Med kombinasjonen av optisk bildestabilisering (OIS) og TurboRAW-algoritmen, kan telefonen ta raske nattbilder med mindre uskarphet og fantastiske farger, selv under svakt lys. Den har også to alternativer for 1080p-opptak: den klassiske og fargerike HDR-modusen for detaljer og kontraster, og en ny 1080p 60 fps-opptaksmodus som kan benyttes for mer actionfylte øyeblikk. Med forbedret portrettmodus kan du nyte bedre bakgrunnsuskarphet og bokeh-filtereffekter for å fremheve motivene dine på en iøynefallende måte. Telefonen beholder også sin ultravidvinkel-funksjon, men med en justert vinkel på 112° for jevne og realistiske vidvinkelbilder uten forvrengning.

Programvare og sikkerhet

OnePlus Nord 3 5G kommer med OxygenOS 13.1 ut av esken. Dette sømløse operativsystemet er inspirert av naturen og kommer med noen ekstra nyttige verktøy. I tillegg er OnePlus Nord 3 5G den første OnePlus Nord-enheten som får tre år med programvareoppdateringer og fire år med sikkerhetsoppdateringer, slik at din raske og jevne opplevelse forblir frisk lenger.