Galaxy A34Svart, 128GB

fra 3 290 kr

Pris uten abonnement 4 790 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 3 690 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Svart

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 3 290 kr. Pris uten abo 4 790 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 3 582 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 5 970 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Samsung Galaxy A34 5G

Galaxy A34 5G er en trofast følgesvenn som er klar til å oppfylle dine ønsker og behov. Med opptill 256 GB lagringsplass og støtte for microSD-kort på opptil 1 TB er det god plass til alt det viktigste du skaper. Med en stor, rask og responsiv skjerm får du krystallklare, realistiske og livfulle farger i tillegg til myk og følsom rulling. A34 5G er også utstyrt med fire fantastiske kamereaer slik at du kan skape mange skarpe bildeminner.

Diskret, skinnende design

Integrerte kameraer tar mindre plass og gir en stilren form og behagelig følelse både i hånden og i lommen. Galaxy A34 5G fås i de flotte fargene Black, Silver, Light Purple og Light Green.

Plass til mer

Med 128/256GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1 TB lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Stor, skarp og rask skjerm

Den store 6,6" FHD Infinity-V-skjermen gir deg krystallklare, mer realistiske og livfulle farger. Myk og følsom rulling takket være 120 Hz oppdateringsfrekvens. Skjermen huser også fingeravtryksleseren slik at du starter A34 5G med ditt unike fingeravtrykk på skjermen.

Imponerende batteri

Det kraftige 5 000 mAh-batteriet gir opptil to dagers batteritid(1) – og lades raskt med en hurtiglader.(2)

Verden er til for å bli foreviget

DMed fire fantastiske kameraer skaper du mange skarpe bildeminner. Med Nightography tar du skarpe bilder og videoer i mørket. Med ultravidvinkelkameraet får du med deg det meste, makrokameraet fokuserer på detaljene, 48 MP hovedkameraet leverer lyssterke og sylskarpe bilder, mens dybdekameraet fokuserer på motivet.

Underholdning på en ny måte

Gamingverdenen får en ny dimensjon med Frame Booster, som legger til bilder mellom bilder og gjør gamingopplevelsen smidigere. Med 5G-hastigheter kan du spille på nettet, strømme filmer eller se på sportssendinger uten forsinkelser eller lange lastetider.

Sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter

Velkommen til en større og mer underholdende verden med Samsungs Galaxy-økosystem. Bruk Galaxy A34 5G sømløst og enkelt sammen med andre Samsung Galaxy-enheter, f.eks Galaxy Buds, Watch, Book og Tab.

Brukervennlig grensesnitt

One UI 5.1 gir full kontroll slik at du kan gjøre mer samtidig. Sømløst design lar deg enkelt håndtere programmer og apper.

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Tåler både deg og litt vær

Galaxy A34 5G har IP67-klassifisert(3) støv- og vannbestandighet. Den er også utstyrt med Samsungs mest robuste glass: Gorilla Glass 5.

Ro i sjelen med gode sikkerhetssystemer

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. I tillegg har A34 5G fingeravtrykksleser på skjermen slik at du trygt kan åpne telefonen med ditt unike fingeravtrykk.

  1. Batteritiden varierer avhengig av bruk.
  2. Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat.
  3. IP67 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1 meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.