iPhone 15 PlusGul, 256GB

fra 11 890 kr

Pris uten abonnement 13 390 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 12 290 kr

Apple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/AApple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/AApple iPhone 15 Plus - MU1M3QN/ALogo Apple

Lagringskapasitet

Farge

Gul

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 11 890 kr. Pris uten abo 13 390 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 8 622 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 14 370 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

iPhone 15 Plus. Nymobilfølelsen.

iPhone 15 Plus har Dynamic Island, 48 MP hovedkamera og USB-C i en solid design av gjennomfarget glass og aluminium.
Viktige punkter:

 • IPHONE 15 FÅR DYNAMIC ISLAND – Dynamic Island får varsler og oppdateringer i sanntid til å boble opp, slik at du ikke går glipp av dem når du holder på med noe annet. Du kan se hvem som ringer, sjekke status for flyavgangen din og mye mer.
 • INNOVATIV DESIGN – iPhone 15 Plus har en solid design av gjennomfarget glass og aluminium. Den er sprut-, vann- og støvbestandig.(1) På forsiden har den Ceramic Shield, som er sterkere enn glasset på noen smarttelefon. Og Super Retina XDR-skjermen på 6,7 tommer(2) er opptil dobbelt så lyssterk i solskinn sammenlignet med iPhone 14.
 • 48 MP HOVEDKAMERA MED 2X TELE – Hovedkameraet med 48 MP tar bilder med superhøy oppløsning. Det gjør det enklere enn noensinne å ta enestående bilder med utrolige detaljer. 2x tele med optisk kvalitet gjør at du kommer virkelig tett på.
 • NESTE GENERASJONS PORTRETTER – Ta portretter med dramatisk flere detaljer og farger. Bare trykk for å veksle fokus mellom motivene – også etter at du har tatt bildet.
 • KRAFTIG A16 BIONIC-CHIP – Den superraske chipen er drivkraften bak avanserte funksjoner som digital fotografering, sømløse Dynamic Island-overganger og stemmeisolasjon for telefonsamtaler. Og A16 Bionic er ekstremt effektiv, slik at batteriet kan vare hele dagen.(3)
 • USB-C-TILKOBLING – Med USB-C-tilkoblingen kan du lade Macen eller iPaden med den samme kabelen som du bruker til å lade iPhone 15 Plus. Du kan til og med bruke iPhone 15 Plus til å lade Apple Watch eller AirPods.
 • VIKTIGE SIKKERHETSFUNKSJONER – Med Registrering av ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp når du ikke kan det.(4)
 • SKAPT FOR Å GJØRE EN FORSKJELL – iPhone har personvernfunksjoner som sørger for at du har full kontroll over dataene dine. Den er laget av resirkulerte materialer for å minimere miljøpåvirkningen. Og den har innebygde funksjoner som gjør det mulig for alle å bruke en iPhone.
 • KOMMER MED APPLECARE-GARANTI – Hver iPhone kommer med en begrenset garanti med ett års dekning og opptil 90 dager med kostnadsfri teknisk support. Velg AppleCare+ eller AppleCare+ med dekning for tyveri og tap for å bli enda tryggere.


Juridisk informasjon

 1. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke permanente tilstander. Bestandigheten kan svekkes som følge av normal slitasje. Ikke lad en våt iPhone. I bruker¬¬håndboken er det beskrevet hvordan du rengjør og tørker den. Garantien dekker ikke skader forårsaket av væske.
 2. Skjermen har avrundede hjørner. Målt som et rektangel er skjermen 6,12 tommer (iPhone 15 Pro, iPhone 15) eller 6,69 tommer (iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus) diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre.
 3. Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon. Du finner mer informasjon på apple.com/no/batteries.
 4. iPhone 15 og iPhone 15 Pro kan registrere en alvorlig bilulykke og ringe etter hjelp. Krever mobilnett eller Wi-Fi-anrop.

  Spesifikasjoner
  Du finner en fullstendig oversikt på apple.com/no/iphone/compare.