iPhone 15Svart, 128GB

fra 8 990 kr

Pris uten abonnement 10 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 9 390 kr

Apple iPhone 15 - MTP63QN/AApple iPhone 15 - MTP63QN/AApple iPhone 15 - MTP63QN/ALogo Apple

Lagringskapasitet

Farge

Svart

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 8 990 kr. Pris uten abo 10 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 6 822 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 11 370 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Apple iPhone 15

Opplev Apples nyeste iPhone, iPhone 15. Med et robust og moderne design av farget glass og aluminium er den nye iPhone 15 både slitesterk og estetisk. Denne hypermoderne mobiltelefonen gir deg den ultimate mobilopplevelse. IPhone 15s imponerende mobilkamera på hele 48 MP, vakre design og spennende funksjoner som Dynamic Island gjør iPhones siste modell til en dynamisk og spennende mobiltelefon designet for fremtiden.

Kamera

iPhone 15s hoved mobilkamera er på hele 48 MP som gir deg superhøy oppløsning og lar deg ta fantastiske bilder helt ned på detaljnivå. Med mobiltelefonens kraftige kamera zoom kan du enkelt ta profesjonelle bilder og komme nærmere motivet uten at det trenger gå på bekostning av bildekvaliteten. Selv om iPhone 15s mobilkamera enkelt kan brukes profesjonelt, er det absolutt ikke nødvendig at den bak mobilkameraet er en proff fotograf. Takket være iPhone 15s nye og spennende kamerafunksjoner vil enhver person kunne ta slående vakre bilder og videoer, akkurat som en proff.

Nye portrett funksjoner

Med iPhone 15s nye portrett funksjoner vil du kunne fange enhver detalj samtidig som bildene dine vil ha enda rikere farger. En annen fordel med iPhone 15s nye portrett funksjoner er at nå kan endre fokus, selv etter at bildet er tatt, slik får du det perfekte portrett uansett fotograf. Den flotte mobiltelefonens kamera både front og bak blender sømløst inn i det slanke designet og skaper et helhetlig, klassisk iPhone uttrykk, i fin kontrast til den ellers nymoderne iPhone 15.

Design

Ved hjelp av innovativ teknologi er den nyeste iPhone 15 ikke bare designet for å gi et klassisk iPhone-uttrykk, men også for å tåle livet. Mobiltelefonen er både sprut-, vann- og støvbestandig, med en front av Ceramic Shield som er sterkere enn noen annen smarttelefon. Dette, kombinert med mobilens estetiske design av aluminium og pastell-gjennomfargede glass, gjør den til et sant, moderne ikon.

Vakre pastellfarger

I tro iPhone-tradisjon, kommer iPhone 15s design med flere ulike farger. Med fem vakre pastellfarger å velge mellom, finner du enkelt din favoritt. Perfekt for sommeren kommer iPhone 15 i fargene lys blå, grønn, gul, rosa og standard svart.

Bedre for miljøet

Den estetiske iPhone 15 er som sagt designet for å tåle livet, noe som naturligvis ble gjort med tanke på miljøet. Noe av det som gjør iPhone 15 bedre for miljøet, er måten mobiltelefonen er produsert på. Iphone 15 er produsert ved bruk av resirkulerte materialer for å minimere miljøpåvirkningen. I tillegg er opptil 99% av iPhone 15-pakningen gjort fiberbasert for å kutte ned på plastbruk, samtidig som mobilens solide batteri består av 100% resirkulert kobolt.

Lysere skjerm

Med en super Retina XDR-skjerm på 6,1 tommer, er iPhone 15 den perfekte mobiltelefon for varme sommerdager. Med dobbelt så sterk lysstyrke som iPhone 14, vil den store skjermen kunne lyse sterkt selv i solskinn. Med iPhone 15s lange batteri og levetid, vil mobiltelefonen kunne brukes hvor som helst, når som helst uten at du måtte uroe deg for hverken gjenskinn eller dårlig batteri.

Batteri, lading og lagring

iPhone 15s A16 Bionic-chip er selve hjertet i mobiltelefonen, og gir deg avanserte funksjoner som digital fotografering og sømløse Dynamic Island-overganger. iPhonens chip er ekstremt effektiv og sørger for at mobiltelefonens batteri varer hele dagen, slik at du alltid har strøm når du trenger det.

USB-C og smart lading

Den smarte iPhone 15 kommer med en enkel og praktisk USB-C-lader slik at du enkelt kan bruke samme ladekabel uavhengig om det er din iPhone 15, Mac eller iPad. Ved hjelp av iPhones nye funksjon smart lading kan du også nå bruke iPhone 15 til å lade Apple Watch eller AirPods, noe som gjør den til et ypperlig valg for deg på farten.

Lagring

Med iPhone 15 kommer det også et utvalg av lagringsplass. iPhone 15s utvalg på lagringsplass består av tre alternativer: 128 GB, 256 GB eller 512 GB, slik finner du enkelt den lagringsplassen du trenger. For vanlig hverdagsbruk kan en mobiltelefon med 128GB være flott, mens dersom du streamer en del eller driver med fotografi og video, vil kanskje 256 eller 512 GB være for deg. iPhone 15 tilbyr lagringsplass til ethvert behov.

iPhone 15s Dynamic Island og AppleCare garanti

Dynamic Island

Med Apples Dynamic Island vil du aldri gå glipp av viktige varsler og oppdateringer. Denne innovative funksjonen kom med iPhone 14, og bringes nå takket være sin store suksess videre til iPhone 15-serien. Dynamic Island gir deg blant annet sanntidsoppdateringer om hvem som ringer, status for flyreiser og mye, mye mer, uten at du trenger å avbryte eller forstyrres i det du holder på med. Dynamic Island er altså enhver mobile multitaskers drøm.

AppleCare-garanti

Når du kjøper en iPhone 15, får du med en begrenset garanti med ett års dekning og opptil 90 dager med kostnadsfri teknisk support. Du kan også velge AppleCare+ som dekker både tyveri og tap dersom du ønsker ekstra beskyttelse for din nye iPhone 15.