Oneplus Nord 2TJade Fog, 128GB

fra 1 990 kr

Pris uten abonnement 4 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 2 390 kr

Lagringskapasitet

Farge

Jade Fog

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 1 990 kr. Pris uten abo 4 490 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Tilbehør til denne telefonen

OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T sitt nye AI-forbedrede kamera er enda bedre enn forgjengeren ved fotografering i i lite lys. I tillegg kommer telefonen med et smartere og raskere brikkesett, og hurtiglading på flaggskipnivå. Disse oppgraderingene sammen med andre justeringer og tillegg som er gjort gjør One Plus Nord 2T en telefon som føles mer førsteklasses enn de fleste flaggskip.

Lading

OnePlus Nord 2T 5G støtter den raskeste ladningen av noen Nord-telefon noensinne - 80W SUPERVOOC som lader 4500 mAh-batteriet opp med strøm til en dags bruk på 15 minutter.

50 MP AI trippelkamera

OnePlus Nord 2T kommer med et 50 MP AI trippelkamera som samarbeider med Dimensity 1300-brikkesettet for å gi deg AI-forbedrede bilder som er lysere, klarere og mer fargerike. I tillegg er den optiske bildestabiliseringen (OIS) økt for høyere stabilitet og klarhet, selv i dårlig belysning.

Skjerm

Enheten kommer med en elegant 6,43" 90 Hz FHD+ AMOLED-skjerm med HDR10+-støtte som gjør tiden din på apper som Amazon Prime Video, Netflix og Youtube mer fargerik.

Brikkesett

Med MediaTek Dimensity 1300-brikkesettet er alt litt raskere. Den forbedrer alt fra spilling, grafikkytesle og oppstartshastigheten til apper ved å bruke MediaTeks nye HyperEngine 5.0.