Galaxy A54Hvit, 256GB

fra 4 790 kr

Pris uten abonnement 6 290 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 5 190 kr

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 4 790 kr. Pris uten abo 6 290 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 4 302 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 7 170 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Samsung Galaxy A54 5G

Galaxy A54 5G kommer med et design som ligger godt i hånden. Kamerahuset rommer et høyoppløst hovedkamera, et makrokamera og et ultravidvinkelkamera som alle tre er diskret integrert for stilren utforming. Med den raske og responsive skjermen får du både myk rulling og rask gaming med minimale forsinkelser. Galaxy A54 5G har også godt med lagringsplass slik at du har plass til det viktigste. Hvis ikke den medfølgende lagringen er stor støtter Galaxy A54 5G microSD-kort på opptil 1TB(1).

Designet for deg

Elegant design med rene, myke linjer som ligger godt i hånden. Kamerahuset er diskret integrert for stilren utforming. Velg din personlige farge: Black, White, Light Purple og Light Green.

Skarp skjerm fra kant til kant

6,4" FHD+ Super AMOLED-skjerm gjengir farge, lys og kontraster slik det er tenkt. Infinity-O Display betyr en optimalisert skjerm som strekker seg helt ut i kantene. Lynrask oppdateringsfrekvens på 120 Hz gir rask og naturlig bruk.

Plass til mer

Med 128/256GB lagringsplass har du god plass til det viktigste – bilder, videoer, skisser og andre dokumenter. Med et microSD-kort kan du få opptil 1TB(1) lagringsplass. Du har både plass til innholdet fra den gamle mobilen og innholdet du skaper med den nye.

Ta skarpe og stabile bilder og videoer

Fire kameraer gir deg enestående muligheter til å ta bilder og videoer av alt som kommer i din vei. Et 50 MP høyoppløst OIS-hovedkamera med optisk bildestabilisator og autofokus gir sylskarpe bilder og stabile videoer. Med Nightography tar du skarpe og stabile bilder og videoer selv i mørket. Med makrokameraet kan du skape en fascinerende bokeh-effekt med myk uskarphet, men fullt fokus ned til minste detalj. Få med mer med ultravidvinkelkameraet, eller fremhev motivet med dybdekameraet. Et skarpt selfiekamera viser deg fra din beste side.

Tåler både støv og vann

DGalaxy A54 5G har IP67-klassifisert(2) støv- og vannbestandighet. Den er også utstyrt med Samsungs mest robuste glass: Gorilla Glass 5.

Gjør alt hele tiden

Det kraftige 5 000 mAh-batteriet gir opptil to dagers batteritid(3) – og lades raskt med en hurtiglader.(4)

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Suveren lyd med Dolby Atmos

Betydningen av god lyd kan ikke overvurderes. Med surroundlyd fra Dolby Atmos hører du mer av musikken og føler hver tone.

Slipp fantasien løs

Med Portrait Mode kan du skape et personlig portrett med ønsket bakgrunn. Gi vennene dine en god latter med Fun Mode, som gjør deg til en morsommere figur. Eller omgjør bildeminnene med funksjonen Re-live your memories.

Sømløst med andre Samsung Galaxy-enheter

Velkommen til en større og mer underholdende verden med Samsungs Galaxy-økosystem. Bruk Galaxy A54 5G sømløst og enkelt sammen med andre Samsung Galaxy-enheter, f.eks. Galaxy Buds, Watch, Book og Tab.

Tåler både deg og litt vær

Galaxy A54 5G har IP67-klassifisert(3) støv- og vannbestandighet. Den er også utstyrt med Samsungs mest robuste glass: Gorilla Glass 5.

Ro i sjelen med gode sikkerhetssystemer

Sikkerhetssystemet Samsung Knox beskytter mobilen din fra innsiden og ut fra det øyeblikket du slår den på. I tillegg har A54 5G fingeravtrykksleser på skjermen slik at du trygt kan åpne telefonen med ditt unike fingeravtrykk. Den kan også låses opp ved hjelp av ansiktsgjenkjenning.

  1. Selges separat.
  2. IP67 innebærer at telefonen er støvtett og vannbestandig ned til 1 meter dypt ferskvann i opptil 30 minutter. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.
  3. Batteritiden varierer avhengig av bruk.
  4. Hurtiglader på 25 watt medfølger ikke, men kan kjøpes separat