Galaxy S23+Green, 512GB

Sommerkampanje 2024

Oppgrader sommeren din, uten å tømme lommeboka!

Les mer om sommerkampanjen her

fra 9 490 kr

Pris uten abonnement 15 490 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 9 890 kr

Samsung Galaxy S23+ - SM-S916BZGDEUBSamsung Galaxy S23+ - SM-S916BZGDEUBSamsung Galaxy S23+ - SM-S916BZGDEUBLogo Samsung
Galaxy AI Splash

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 9 490 kr. Pris uten abo 15 490 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 9 342 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 15 570 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Samsung Galaxy S23+

S-serien til Galaxy er kjent som teknologisk innovasjon i verdensklasse. Nå er også programvaren Galaxy AI tilgjengelig for S23-serien. Dermed kan du kommunisere enklere, smartere og smidigere enn noen gang!

Det morsomste først: Kamera!


I tillegg til et 50 MP vidvinkel hovedkamera, kommer Galaxy S23+ med et 10 MP telekamera med 3x optisk zoom, et 12 MP ultravidvinkelkamera og selvfølgelig et 12 MP selfiekamera – så her er du klart for å ta fantastiske bilder i alle situasjoner! 

Samsung er også kjent for sin utrolige Nightography-teknologi, som lar deg ta like skarpe og enestående bilder og videoer midt på dagen som i de sene nattetimer.

Film i 8K

Når vi er inne på Nightography: Det perfekte øyeblikket er gjerne lett å gå glipp av, spesielt når det er mørkt. Men ikke nå lenger! Med 8K-video og en utrolig lysfølsom sensor, med bedre bilde stabilisering i både maskin- og programvare, blir filmene mer spektakulære enn noen gang – uansett tid på døgnet.


Gjenstandsviskelær

Du har sikkert opplevd det før; du tar et bilde og noe eller noen i bakgrunnen ødelegger alt. Det problemet løses helt enkelt med gjenstandsviskelær! Du kan lett fjerne både objekter eller mennesker fra bildene dine - trykk eller trekk en linje rundt det du vil fjerne, trykk på sletteknappen og sim-sala-bim: Borte!

Automatisk innramming

Filmer du noe som er i bevegelse? Ikke noe problem! Med automatisk innramming tilpasser kameraet seg etter det du filmer, sånn at det alltid er i bildet. Til og med mikrofonen vektlegger det som er i fokus, noe som gir et fantastisk resultat.

I got the power!

Batteriet på 4700 mAh er ikke bare kraftfullt, men også intelligent. Hæ? Kan et mobilbatteri være smart? Å, ja da! Ved å lære seg mobilvanene dine og tilpasse seg etter dem, sparer batteriet på strømmen og varer lenger på én ladning. Psst! Det hurtiglades også.

Galaxy S23+ er også utstyrt med den superraske prosessoren Snapdragon 8 Gen 2,som løfter gamingen til et helt nytt nivå.

Skjerm - 120 Hz endrer hele følelsen!

Nå har vi vært innom både bilder, videoer og gaming – og da er det på tide å snakke om den krystallklare6,6”skjermen til Galaxy S23+. (Full HD+ dynamisk AMOLED-skjerm, for de ekstra tek-interesserte.)Skjermen gir en myk og umiddelbar respons, enten du skroller, spiller eller skriver meldinger.

Skjermen tilpasser seg også etter hva du gjør, noe som øker batteritiden. For eksempel bruker den bare 10Hz når mobilen koser seg i jakkelomma, men kliner til med maks 120Hz når du gamer. Og hva vil det si? Kort forklart vil en skjerm med 120 Hz vise dobbelt så mange bilder per sekund som en med 60Hz.For deg betyr det bedre bildeflyt og en skikkelig digg seeropplevelse.

Skjermen er også utrolig lyssterk. Begynn å se en film hjemme på sofaen og ta den med ut i sola for å se den ferdig. Sånn sett kan du nyte favorittunderholdningen din i, ja, nytt lys!

Plass til alt du trenger og enda litt mer!

Bilder, filmer og favorittserier – Galaxy S23+ har naturligvis gjort plass til alt du liker godt. Velg mellom 256GB eller 512GB.

O-la-la! For et lekkert design!

Sømløse og myke overganger kombinert med lekre farger i behagelige toner, gir Galaxy S23+ et stilrent design. Galaxy S23-serien er også utstyrt med Samsungs mest solide skjermglass hittil, samt usedvanlig slitesterk aluminium på baksiden. Dermed blir knall og fall neppe et stort problem.

Velg mellom fargene Phantom Black, Cream, Green og Lavender.

Bærekraft

Gjennom et nytt bærekraftinitiativ jobber Samsung for en mer bærekraftig produksjon av mobilprodukter og emballasjen det kommer i. Det innebærer blant annet et forsøk på å utvikle bedre produkter gjennom hele produktsyklusen fra design til emballasje, bruk og resirkulering.

Galaxy S23-serien er laget av 80 prosent resirkulert PET (20 prosent fra havbundet plast) og 22 prosent resirkulert glass.

AI, AI, AI!

Og så til slutt: AI! Med Galaxy AI kan du slippe kreativiteten løs, øke produktiviteten og låse opp en verden av nye muligheter. I fare for å skrive en hel roman nå, trekker vi ut noen superkule punkter til deg:

Søk med en sirkel

Har du sett noe du liker i et bilde eller i en video, men klarer ikke å finne de riktige søkeordene

for å finne det igjen? Med Circle to Search with Google kan du bare sirkle rundt objektet på bildet eller videoen med en finger, så søkes det automatisk opp for deg.

¿Puedo traducir esto, por favor?

Med den utrolige funksjonen Live Translate kan du føre samtaler på andre språk, og få samtalen oversatt mens den pågår. Live Translate blir kontinuerlig oppdatert – savner du er språk, så er det trolig ikke så langt unna.

Knips, knips, knips!

Takket være funksjonen Photo Assist vet mobilen når et foto ikke er så bra som det kunne ha vært, og kan fikse det ved hjelp av AI. Bare knips i vei, så sørger mobilen for at bildene ser like magiske ut som når du opplevde det.