Galaxy S24 UltraTitanium Black, 256GB

Sommerkampanje 2024

Oppgrader sommeren din, uten å tømme lommeboka!

Les mer om sommerkampanjen her

fra 12 990 kr

Pris uten abonnement 17 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 13 390 kr

Logo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Titanium Black

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 12 990 kr. Pris uten abo 17 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 10 962 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 18 270 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Den splitter nye Samsung Galaxy S24 Ultra pusher grensene på hva en mobiltelefon kan gjøre. Med en moderne vri på det ikoniske Ultra designet, er Galaxy S24 Ultra her for å bli sett og husket. Med sin eksklusive Galaxy AI1 funksjon og et proffkamera på 200 MP, vil Samsung S24 Ultra forandre hvordan vi skaper, interagerer og kommuniserer. Batteriet til den lekre mobiltelefonen har en ekstrem levetid samtidig som S24 Ultra også kommer med funksjonen “Superrask lading”. Med en fantastisk lagringsplass på opptil 1 TB vil du med Samsung S24 Ultra, alltid kunne se dine favorittfilmer og høre på din favorittmusikk uten å måtte bekymre deg for lagringsplass4. Med en rask, robust og smart mobiltelefon som også er vann- og støvtett2, vil du med din Samsung Galaxy S24 Ultra være klar for absolutt alt, til enhver tid.

Ultra design

Med sitt ikoniske og slanke Ultra-design, er Samsung Galaxy S24 Ultra en designklassiker som er kommet for å bli. Den matte, strøkne rammen i titanium gir en elegant finish på den ellers moderne AI mobiltelefonen. S24 Ultra kommer i fire fantastiske jordtoner, inspirert av naturens elementer.

Fantastiske jordtoner

Som hentet fra naturen får du S24 Ultras vakre fargeutvalg i fargene Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet og Titanium Yellow. Hver og en av mobiltelefonens fargemodeller kommer i en sateng lignende finish som perfekt drar linjen mellom minimalistisk design og ekte, god funksjon.

Funksjonelt design

Funksjonelt design er et av Samsung Galaxy S24s nøkkelord og da spesielt når det kommer til den tidløse S24 Ultra versjonen. Mobiltelefonens IP68-klassifiserte2 vann- og støvtette funksjon samt den store skjermens antirefleksbehandling, gjør at du enkelt kan ta din Galaxy S24 Ultra med deg hvor enn du drar. Ikke bare er Ultra 24s skjerm enda større enn sin forgjenger, den har også den lyseste skjermstyrken noensinne, slik får du utnyttet din mobil fullt ut, uansett dag eller natt. Det følger selvfølgelig også med en slank og praktisk penn som gjør det enda enklere å utnytte den nye funksjonen Circle to search. Med Samsungs S24 Ultras splitter nye Circle to Search, sirkler du bare rundt produkter eller ord du er nysgjerrig på for å google det. Enklere blir det ikke.

Kamera

Ultra S24 er den perfekte mobiltelefon for bilder og video med sine 5 kameraer som kombinerer utrolige bilder. Mobiltelefonens to hovedkamera bilder på 200 MP(megapixel) bak mens det mindre i front gjør at du kan ta selfies med en oppløsning på 12MP. Takket være Samsungs forbedrede Nightography3 , kan du være sikker på at din Galaxy S24 Ultras kamera vil fange fantastiske bilder og videoer – uansett lysforhold3.

Samsungs Nightography og Enhanced Adaptive Pixel

Som en følge av den forbedrede Nightography3 -teknologien har Space Zoom fått 60% større piksler, skarpere programvare og mer lysinnslipp. I tillegg vil mobiltelefonens utrolige kamerasensor bidra til å fange opp alle nødvendige detaljer. Med Samsungs Enhanced Adaptive Pixel vil bildene dine også få naturlige og korrekte farger. Dette betyr at Galaxy S24 Ultras bilder ikke bare blir skarpere og fargene mer levende, men at du også kan fange hvilke som helst motiver, selv når det er mørkt. Takket være AI mobilens kant til kant-skjerm, lynrask loading og kraftige batteri vil du enkelt kunne nyte dine favorittserier uten avbrytelser.

Batteri, lagring og lading

Med en massiv lagringskapasitet og et enda mer energieffektivt batteri på 5000 mAh, er S24 Ultra den ultimate film og spill-mobil. Du kan se opptil 30 timers video og høre på musikk i opptil 95 timer. Utnytt hele Galaxy S24 Ultras 5G-kraft ved å streame og se dine favorittserier til en utrolig hastighet4.

Superrask lading

S24 Ultra har også funksjonen “superrask lading”. Med en kompatibel USB-C lader kan din Galaxy S24 Ultra lade opptil 65% i løpet av bare 30 minutter. AI Mobiltelefonen støtter også reversibel lading som gjør at du enkelt kan lade headset og lignende ved å simpelthen legge dem på baksiden av den smarte Samsung mobiltelefonen.

S24 Ultras Samsung Knox og AI Live Translate

Samsung Knox

Med din nye Samsung Galaxy S24 Ultra, kan du trygt og enkelt beskytte dine minner med Samsung Knox. Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Slik sikrer du trygt og effektivt dine minner med din nye Samsung S24 Ultra.

Live Translate

Med hjelp av Samsung Galaxy's AI Live Translate funksjon, vil du nå kunne kommunisere på andre språk uansett hvor du er i verden5.

Å kommunisere på tvers av landegrenser har aldri vært enklere. Samsung S24 Ultras Live Translate funksjon, vil ikke bare oversette tekst, men også tale i samtid. Slik trenger du aldri gå glipp av noe igjen.

I esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24 Ultra får du: USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25 W) Uttaksnål Quick Start guide S-Pen6

1. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.

2. Basert på laboratoriebasert test for nedsenking i opp til 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke for bruk på stranden eller i basseng. Enhetens vann- og støvtetthet er ikke permanent og kan avta med tiden på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.

3. Resultatene kan variere avhengig av lysforhold og/eller opptaksforhold.

4. Batteritiden kan variere etter bruk.

5. Noen AI-funksjonaliteter krever innlogging på Samsung-konto.

6. S Penn følger kun med Galaxy S24 Ultra.