Galaxy Z Flip 5Graphite, 256GB

Sommerkampanje 2024

Oppgrader sommeren din, uten å tømme lommeboka!

Les mer om sommerkampanjen her

fra 10 990 kr

Pris uten abonnement 14 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 11 390 kr

Logo Samsung
Galaxy AI Splash

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 10 990 kr. Pris uten abo 14 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 9 162 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 15 270 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Både liten og stor

Nye Samsung Galaxy Z Flip5 er mobilen for deg som ønsker en stor skjerm – som kan brettes sammen til en liten mobil. I sammenbrettet modus er den så liten at den enkelt får plass selv i små lommer: dimensjonene minner om en pudderdåse. I åpen modus får du en 6,7” hovedskjerm – noe som er større enn skjermen på Galaxy S23+ – slik at du kan fordype deg i innholdet du elsker. Og den nye hengselteknologien – Zero-gap hinge – gjør Galaxy Z Flip5 like tynn tversigjennom – selv i sammenbrettet modus.

Enda tynnere enn forgjengeren

Galaxy Z Flip5 er utviklet for å føles enda smidigere enn forgjengeren. Med den nye hengselteknologien, Zero-gap hinge, får du en like tynn opplevelse når du bretter sammen mobilen: Den måter kun 15,1 mm i når den er sammenbrettet. Den innvendige skjermen har dessuten fått en enda tynnere ramme, for en mer oppslukende skjermfølelse.

Din nye selfiefotograf

Samsung Galaxy Z Flip5 har praktisk talt et innebygd stativ: åpne den halvveis og plasser den der du vil. Deretter kan du enkelt justere vinkelen på skjermen, fra 75 til 115°, for å få med akkurat det du vil når du fotograferer eller filmer. Nå får alle plass på gruppebildet og du kan enkelt ta selfier der hele antrekket ditt vises.

Se resultatet på begge sider

Du – eller den du tar bilde av – kan se resultatet på frontskjermen, og enkelt finne den beste posituren før bildet tas. Det betyr også at du kan ta selfier med mobilens hovedkamera. Det har en større bildebrikke enn frontkameraet, for lyssterke bilder og enda skarpere detaljer.

Fotografer håndfritt

Nå trenger ikke armene dine synes lenger i forgrunnen, for nå kan du enkelt ta selfier selv på avstand – uten at du må løpe om kapp med utløseren. Med Galaxy Z Flip5 kan du bare vinke til kameraet for å ta bilder.

Gjør andre ting under videosamtalen

Kos deg med håndfrie videosamtaler. Du kan blant annet lage mat, fikse på håret eller slappe av i sofaen under videosamtalen ved å plassere mobilen i halvåpen modus og fortsatt synes i bildet.

Mye større frontskjerm

Én mobil – to skjermer. Galaxy Z Flip5s frontskjerm er nesten tre ganger så stor som forgjengerens, noe som betyr at du ikke trenger å åpne mobilen for å bruke den. Den kan vise alt fra varsler til e-post oganrop når du sitter i et møte eller i klasserommet. Du kan også svare på meldinger, styre musikken eller ta en selfie. Hovedkameraet er plassert rett over frontskjermen, noe som betyr at du kan se deg selv klartog tydelig mens du tar bildet. Du velger selv hvilke miniprogrammer og smarte funksjoner du vil ha lett tilgjengelig. Og når du ønsker det, kan du åpne opp til den innvendige 6,7"-skjermen.

Fang alt som skjer – selv om natten

Samsung har tatt store steg innen Nightography, noe som betyr at det du fotograferer og filmer i svakere lys, også gjengis med skarphet og kontrast. Galaxy Z Flip5s bakre kamera har en større bildebrikke enn forgjengeren, slik at det slippes inn mer lys i bildet. Og med smarte og oppdaterte programvarefunksjoner kan kvaliteten på bildene forbedres ytterligere – dag som natt.

Liten, men kraftfull

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med den kraftfulle prosessoren Snapdragon 8 Gen 2. Så selv når du gjør ting som krever mer, for eksempel strømming, kan den holde tempoet oppe slik at du slipper å vente.

Et batteri som varer

Med et batteri på 3700 mAh tar det en god stund før mobilen går tom for strøm.(1) Men når det først er på tide å lade, så skjer dette på et blunk – Galaxy Z Flip5 har støtte for både hurtiglading(2), trådløs lading og trådløs batterideling.

Robuste materialer

Galaxy Z Flip5 er produsert med ekstra robuste materialer, innenfra og ut.(3) Frontskjermen er laget av Gorilla Glass Victus 2 og rammen av Armor Aluminium. Den innvendige brettbare skjermen tåler å brettes opptil 200 000 ganger – dessuten følger det med et kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter4, innen ett år fra kjøpet.

Vannbestandig

Ikke bekymre deg for regn – Galaxy Z Flip5 er IPX8-klassifisert(3), noe som betyr at den tåler mye mer vann enn dette.

Futuristisk naturtro farger

Galaxy Z Flip5s utside er inspirert av både naturen og fremtiden – velg mellom de fire flotte nyansene Graphite, Mint, Cream og Lavender.

Uttrykk din stil

Utsiden teller. Og Galaxy Z Flip5 er ekstra uttrykksfull: både frontskjerm og startskjerm har en rekke temaer og bakgrunner du kan velge mellom, slik at du enkelt kan vise frem stilen din. Dessuten finnes det mye tilpasset tilbehør som er både flott og praktisk.

Appkontinuitet

Utsiden og innsiden samarbeider smidig med minimal forsinkelse: alt som skjer på frontskjermen kan du straks åpne opp i vanlig format på den innvendige 120 Hz-skjermen.

Trygg med Samsung Knox

Galaxy Z Flip5 er utstyrt med Samsung Knox – klar til å beskytte verdifulle og personlige minner som filmer, bilder, filer og data. Sikkerheten er integrert i flere lag, fra maskinvare til programvare, slik at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.

I esken

Når du kjøper Galaxy Z Flip5, får du med en USB-ledning, instruksjoner på norsk og en nål til å ta ut SIM-kortet med.

  1. Faktisk batteritid kan variere avhengig av bruk.
  2. Hurtiglader medfølger ikke, men kan kjøpes separat fra autoriserte forhandlere og på samsung.com.
  3. IPX8 er basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng. Ikke støvbestandig. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske
  4. Tjenesten gjelder ved kjøp av Galaxy Z Flip5 hos utvalgte forhandlere eller på samsung.com. Alle reparasjoner utføres av Samsungs autoriserte serviceverksteder (ASC) og benytter originaldeler til reparasjon. Les mer på https://www.samsung.com/no/support/contact/. Kostnadsfritt bytte av skjermbeskytter gjelder kun 1 gang per enhet, innen ett år og ved fremvisning av kvittering. Spørsmål om tjenesten rettes til Samsung kundeservice på 21 55 28 07.