Xcover 7Svart, 128GB

fra 2 890 kr

Pris uten abonnement 4 390 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 3 290 kr

Samsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBSamsung Galaxy XCover7 - SM-G556BZKDEEBLogo Samsung

Lagringskapasitet

Farge

Svart

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 2 890 kr. Pris uten abo 4 390 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Galaxy XCover7

Up your business game

Pålitelighet er ofte en av de viktigste egenskapene på jobben. Derfor finnes Samsung Galaxy XCover7 – en enkel, brukervennlig og robust mobil. Det velprøvde, robuste designet¹ er klar for alle dagens utfordringer. IP68-klassifisering² gjør XCover7 godt rustet for krevende utendørsforhold, med støv, fuktighet og ulike temperaturer. Den er bygget for å tåle et fall på opptil 1,5 meter og kan brukes både med våte fingre og tynne hansker ved behov.

XCover7 tilbyr høye hastigheter med 5G, og har et smart, byttbart batteri³ med hurtiglading. I tillegg er den sikkerhetsklassifisert gjennom Knox Vault for å holde dataene dine private, og du kan jobbe mer produktivt med hurtigåpning av apper, en praktisk strekkodeleser og et sømløst samarbeid mellom mobilen og PC-en via Link to Windows. Og selvfølgelig fungerer Galaxy XCover7 også like bra på fritiden.

Samsung Galaxy XCover7 inngår i Samsung Enterprise Edition, et konsept som forenkler håndteringen av bedriftens enheter og gjør det mulig å bruke dem enda mer produktivt og effektivt.

  1. MIL-STD 810H er en standardisert testmetode utviklet av det amerikanske forsvaret for nøyaktig vurdering av enheters begrensninger. Galaxy XCover7 har gjennomført 22 av MIL-STD 810H-standardtestene.
  2. Galaxy Galaxy XCover7 er IP68-klassifisert. Basert på testforhold ned til 1,5 meters dybde i ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til bruk på stranden eller i basseng.
  3. Selges separat. Batteritiden kan variere avhengig av bruk.
  4. Klargjort for 5G-nettverk. Kontakt operatøren din for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte når det gjelder din modell. Alle modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-nettverk. Oppkobling krever kompatibelt abonnement, noe som kan medføre ekstrakostnader.
  5. Krever en Wi-Fi 6-aktivert ruter.