Xperia 1 VSølv, 256GB

fra 8 490 kr

Pris uten abonnement 9 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 8 890 kr

Sony XPERIA 1 V - XQDQ54C0S.EUKLogo Sony

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 8 490 kr. Pris uten abo 9 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 10 242 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 17 070 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Enestående bildekvalitet med neste generasjons sensor

Xperia 1 Vs revolusjonerende Exmor T for mobil bildesensor har en innovativ 2-lags Transistor Pixel - én for fotodioden og én for fototransistoren - 2 ganger bedre enn forgjengeren i lite lys (1,2,) med mindre støy. Mennesker, dyr, bylandskap, landskap: din verden, vakkert fanget. Den nye sensoren støttes av den nyeste databehandlingen for å redusere støy og forbedre dynamisk rekkevidde i situasjoner med lite lys, noe som hjelper deg med å oppnå resultater som konkurrerer med fullformatkameraer(3), lar deg ta lyse bilder selv i mørke scener der detaljer knapt er synlige for det blotte øye.

 1. Den nye bildesensoren på 24 mm-objektivet for JPEG-bilder.
 2. Sammenlignet med Xperia 1 IVs bildesensor installert i 24 mm-objektivet.
 3. Når det gjelder støymotstandsytelse og dynamisk område for stillbilder i lysmiljøer på LV (Light Value) 2 eller mindre. Sammenligning med Sony digitalt kamera utstyrt med fullformatsensor.

Det beste fra Sonys bransjeledende kamerateknologi

Xperia 1 V ble utviklet sammen med ingeniørene bak de nyeste kameraene i Alpha 1-serien. Og akkurat som Alpha, tilbyr Xperia 1 V de samme AF-funksjonene på alle objektivene. (1,2) Xperia 1 Vs vidvinkelobjektiv på 24 mm er sammenkoblet med den nye Exmor T for mobil-sensor. Kameraoppsettet kompletteres av den ultrabrede 16 mm, og telefoto med ekte optisk zoom mellom 85 og 125 mm. Et forbedret 12 MP frontkamera fullfører kameraoppsettet.(3) Basert på teknologi fra Sonys Cinema Line-kameraer, gjør S-Cinetone for mobil deg i stand til å ta opp video med vakre hudtoner og et mer filmatisk utseende, uten kompleks fargegradering etter produksjon.(3)

 1. Alle bakre kameraobjektiver.
 2. Nøyaktigheten til funksjonen kan variere avhengig av miljøforhold og innstillinger. Noen ytelsesbegrensninger kan gjelde.
 3. Begrensninger for videoopptak kan gjelde.

Smarttelefonunderholdning på sitt beste

Med sin 4K HDR OLED 120Hz Refresh rate(1)-skjerm og ingen hakk som kan forstyrre visningen på den 6,5" 21:9 brede skjermen lar Xperia 1 V deg fortape deg i filmer og TV. BRAVIA HDR remaster-teknologi, X1™ for mobilmotor lar deg nyte mer kontrast, farger og klarhet, selv på streamet innhold. Med Xperia 1 V og BRAVIA CORE for Xperia(2) kan du også nyte filmer i høykvalitets 4K, velge blant hundrevis av de nyeste utgivelsene og klassiske storfilmer, gå bak kulissene med Studio Access og oppleve IMAX® Enhanced-titler, med mer.

 1. Skjermens oppdateringsfrekvens kan variere i henhold til innstillinger, innhold og applikasjoner som brukes.
 2. Tredjeparts vilkår, betingelser, konto og gebyrer kan gjelde. Tjenestens tilgjengelighet kan variere fra marked til marked.

Få mer ut av musikken din med Sonys premium lydteknologier

Med forbedret maskinvare og førsteklasses lydteknologi gir Xperia 1 V musikken din lydkvaliteten den fortjener, gjennom høyttalerne, kablet eller trådløst. Den avanserte høyttalerforsterkeren med høy effekt forbedrer bredden og dybden på lyden, samt utvidelsen av lave og høye frekvenser, og realiserer mer dynamisk og klar lyd. Med høyoppløselig lyd(1) kan du høre musikk som gjengir hele lydspekteret, med dynamikk og detaljer akkurat slik artisten hadde tenkt. Xperia 1 V støtter også trådløs lyd med høy oppløsning, takket være LDAC, vår industriadopterte lydkodingsteknologi.

 1. Krever kompatible hodetelefoner.

Kraftig batteri og lading

Xperia 1 V er utstyrt med et 5000 mAh batteri, som gir rikelig med strøm for at du skal komme deg gjennom dagen. Du kan for eksempel nyte opptil 20 timer med videoavspilling(1) – og hvis batteriet trenger en boost, kan du hurtiglade opptil 50 % på bare 30 minutter med den valgfrie laderen XQZ-UC1(2). Du kan også lade trådløst uten sammenfiltrede kabler - bare plasser Xperia 1 V på en Qi-sertifisert valgfri trådløs lader(3) for å slå på batteriet. For mer bekvemmelighet kan du bruke Xperia 1 V som en trådløs ladepute for å fylle på de andre enhetene dine.

 1. Selges separat.
 2. Videoavspillingstid avhenger av lokalt innhold eller streaming, Wi-Fi, mobilnettverk, signalstyrke, plassering, funksjonsinnstillinger og andre faktorer. Resultatene kan variere.
 3. Trådløs lader selges separat, og kompatibiliteten kan variere.

Drevet for dine daglige behov

Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform(1) setter en ny standard for tilkoblet databehandling og banebrytende AI for å muliggjøre ekstraordinære opplevelser med effektivt strømforbruk. CPU-ytelsen er 35 % raskere enn forrige generasjon, med 40 % strømsparing, mens GPU er opptil 25 % raskere med 45 % bedre strømeffektivitet. Sammenlignet med forgjengeren tilbyr Xperia 1 V også betydelige strømstyrings- og forbruksforbedringer. Og volumet av varmediffusjonsarket har blitt utvidet med omtrent 60 %, noe som forbedrer varmespredningen. Så du kan bruke telefonen lenger uten å bekymre deg for overoppheting som svekker ytelsen.

 1. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke for Qualcomm Incorporated.

Intrikat designet for å levere perfekt blanding av form og funksjon

Xperia 1 V har en innovativ teksturert finish som endrer måten en smarttelefon føles i hendene dine. Dekorativt, men likevel holdbart, det forbedrer grepet og ser vakker ut. Den har også et autentisk kamerautseende- og følelse med hvert objektiv klart definert, gir det solide metallkamerahuset på baksiden av Xperia 1 V den en robust følelse av høy kvalitet som minner om Sonys fullformat Alpha-kameraer. Den kommer i et utvalg farger som passer stilen din: Svart, Platinum Sølv og Khaki Grønn.(1)

 1. Tilgjengeligheten kan variere.

Gjør emballasje bærekraftig

Som en del av Sonys satsing på bærekraft, har Xperia 1 V ingen plastemballasje(1), med plastkomponenter enten eliminert eller erstattet med papirmaterialer. Emballasjen bruker Original Blended Material, som er laget av bambus, sukkerrørfibre og resirkulert papir, som alle er lett tilgjengelig rundt om i verdens største produksjonshuber i Asia.

 1. På tidspunktet for fabrikkforsendelse.

Spill for å vinne spillet med Xperia 1 V

Xperia 1 V er laget i samarbeid med elite eSports-spillere, og er designet med ett mål i tankene: å vinne. Brukt som offisielt utstyr på proffspillkretsen, tilbyr Xperia all hastigheten, ytelsen og påliteligheten som kreves for mobilspilling på høyeste nivå. Xperia 1 V pakker en rekke spillfunksjoner. Spillforsterker gir deg en viktig fordel i forhold til konkurrentene med tilpassbare funksjoner og innstillinger, den lar deg også ta opp eller streame vinnerøyeblikket ditt. Xperia 1 V støtter også en 240Hz Touch-skannehastighet for presisjonskontroll, handlingen skjer akkurat som du hadde tenkt.

*Denne enheten er vann- og støvbestandig. Alle porter og deksler må være ordentlig lukket. Ikke senk hele enheten under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorvann eller væsker som for eksempel drikkevarer. Garantien gjelder ikke ved misbruk eller feilaktig bruk av enheten. Enheten har en IP-sertifisering på IP65/68. Sony-enheter som testes for vannbestandige egenskaper, plasseres forsiktig i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut og funksjonene blir testet. Vær oppmerksom på at denne modellen har USB-port uten deksel for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før lading. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske