Xperia 10 VHvit, 128GB

fra 3 490 kr

Pris uten abonnement 4 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 3 890 kr

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 3 490 kr. Pris uten abo 4 990 kr

Totalt ved bytte etter 18 mnd: 7 002 kr. Totalt ved bytte etter 30 mnd: 11 670 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Best-in-Class batteri i verdens letteste design.

Verdens letteste 5G-smarttelefon med et utmerket 5000 mAh batteri med stor kapasitet(1), Xperia 10 V kan tas med komfortabelt hvor som helst og kan enkelt håndtere alle dine daglige aktiviteter - se film, lytte til musikk, spille spill, ta bilder og videoer. For eksempel kan den spille av en film 34 timer konvektivt(2).

  1. Xperia 10 V på 159g er verdens letteste 5G-smarttelefon med et batteri på 5000 mAh eller høyere kapasitet. Verifisert av Strategy Analytics SpecTRAX-tjeneste. Riktig fra 11. mai 2023.
  2. Målt i følgende tilstand. 720p 24fps filmfil lagret i internminnet. Spilt på Google Foto-appen. Wi-Fi og LTE (Callbox) tilkoblet. Bluetooth lydutgang. Skjermlysstyrke 20nit, Adaptiv lysstyrke AV.

Opplev rikere lyd

Enten du ser på en film eller hører på musikk, leverer stereohøyttalerne foran på telefonen kraftig, balansert, ekte stereolyd. Med høyoppløselig lyd kan du koble til favoritthodetelefonene dine(1) til 3,5 mm lydkontakten og høre musikk som gjengir hele lydspekteret, med dynamikk og detaljer akkurat slik artistene hadde tenkt. Du kan også nyte trådløst i eksepsjonell kvalitet, så nært en dedikert kablet tilkobling som mulig.(1)

  1. Krever kompatible hodetelefoner.

Vakre bilder, gjort enkelt

Med den nye bildesensoren(1) og en rekke enkle funksjoner for å ta bilder, videoer og selfies, er Xperia 10 V der for å fange øyeblikkene som betyr noe. Når du ser en fotomulighet, vil du ikke kaste bort tid på å velge vanskelige innstillinger. Xperia 10 V holder ting enkelt, ved å bruke scene, forhold og motivgjenkjenningsteknologi for automatisk å velge de ideelle innstillingene for det beste bildet. Takket være den nye bildesensoren(1) som har 60% høyere følsomhet enn Xperia 10 IV, kan du også ta fantastiske nattbilder med mindre støy. Med et utvalg av tre forskjellige objektiver, er det mulig å ta et stort utvalg av bilder. Eksperimenter, lek og se hva du finner på.

  1. Bare vidvinkelobjektivet (26 mm) har den nye bildesensoren.

Skjerm som gjengir utsøkt, levende innhold

OLED-skjermen på Xperia 10 V gjengir levende farger og ekte svarte farger. Den er opptil 50% lysere enn den forrige modellen (1), noe som gjør det enklere både å se og lage innhold under sterke lysforhold. Unikt TRILUMINOS® DISPLAY for mobilteknologi trekker på Sonys årelange TV-ekspertise for å optimere skjermen for filmvisning, og reprodusere utsøkte, levende bilder.

  1. Displayets maksimale lysstyrke kan variere i henhold til innstillinger, bruk og innhold.

Smart og praktisk

Xperia 10 V er også fullpakket med praktiske funksjoner. Smart tilkobling tar Xperias dyplæringsteknologi og analyserer Wi-Fi-signaler for å forutsi tilkoblingsproblemer i nær fremtid. Hvis den forutsier et kompromiss i Wi-Fi-tilkoblingskvaliteten, bruker den mobildataene dine i stedet. Med Xperia er du alltid på den beste tilgjengelige forbindelsen. Med Xperia 10 V har du et bredere utvalg av operatører takket være bekvemmeligheten av eSIM-støtte. Og hvis du bruker et tradisjonelt SIM-kort eller velger å øke minnet med et SD-kort på opptil 1 TB, kan det ikke være enklere å få tilgang til det. Det trengs ikke noe verktøy for å åpne SIM-skuffen, men telefonen beholder sin IP65 (ved åpen SIM-skuff)/68 (ved lukket SIM-skuff)-vannbestandighet.(1)

  1. Denne enheten er vannavvisende og beskyttet mot støv. Alle porter og festede deksler skal være godt lukket. Ikke sett enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorert vann eller væske som drikke. Misbruk og feil bruk av enheten vil ugyldiggjøre garantien. Enheten har blitt testet under Ingress Protection-klassifisering IP65/68. Sony-enheter som er testet for sine vannbestandige egenskaper, plasseres forsiktig inne i en beholder fylt med vann fra springen og senkes til en dybde på 1,5 meter. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut og dens funksjoner og egenskaper testes. Merk at denne modellen har en hetteløs USB-port for å koble til og lade. USB-porten må være helt tørr før lading. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske.

Gjøre mer bærekraftig

Som en del av Sonys bærekraftsatsing er bruken av ikke-fornybare ressurser redusert ved å utvikle SORPLAS™, en resirkulert plast som tilbyr både bærekraft og høy ytelse, noe som gjør den ideell for våre nye produkter. Noen deler av Xperia 10 V er laget av SORPLAS. Den har heller ingen plastemballasje(1), med plastkomponenter som enten er eliminert eller erstattet med papirmaterialer. Emballasjen bruker Original Blended Material, som er laget av bambus, sukkerrørfibre og resirkulert papir. Emballasjen er også smal og kompakt for mer effektiv transport.

  1. På tidspunktet for fabrikkforsendelse