Xperia 5 VSvart, 128GB

fra 6 490 kr

Pris uten abonnement 7 990 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 6 890 kr

Sony XPERIA 5 V - XQDE54C0B.EUKLogo Sony

Lagringskapasitet

Farge

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 6 490 kr. Pris uten abo 7 990 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

Xperia 5V

Hvert eneste bilde blir forvandlet til et mesterverk med vår nye Exmor T mobilsensor og også videoene dine får et profesjonelt preg med Xperia 5V. Om du kun ønsker å oppleve god og fengslende underholdning er våre førsteklasses lyd- og skjermteknologier inkludert – uten å gå på kompromiss med ytelsen eller den imponerende batterilevetiden.

Hvert eneste bilde blir et mesterverk med vår nye sensor

Vår banebrytende Exmor T-mobilsensor(1) bruker nyskapende 2-Layer Transistor Pixel teknologi for å fange mer lys enn noensinne før – selv på kvelden! Samtidig optimaliserer KI automatisk fokuset, hvitbalansen, og eksponeringen for å gi bildene dine et profesjonelt utseende. Ta bilder og videoer som er verdt å dele - alle de viktigste minnene dine kan fanges på Xperia 5V.

 1. Tilgjengelig på 24mm objektiv.

Profesjonell teknologi for bilder og videoer i toppklasse

Det nye, forbedrede Bokeh Moduset(1) løfter portretter ved å skape myke og uskarpe bakgrunner, Creative Look forbedrer stemningen og tonen i innholdet ditt, og hudtoner ser naturlige ut takket være S-Cinetone teknologi for mobil. Skap videoer med klar lyd når du bruker sakte film, direktestrømmer eller publikumschatter (2,3,4) - perfekt for vloggere som ønsker å skille seg ut fra konkurrentene!

 1. Bokeh-modus er tilgjengelig på 24 mm objektiv og 48 mm brennvidde.
 2. Bruk denne funksjonen ved å følge vilkårene for bruk og kravene knyttet til direktestrømming som er fastsatt av direktestrømmetjenesten du bruker. Avhengig av hvilken strømmetjeneste du bruker, kan vilkårene og spesifikasjonene for direktestrømming bli lagt til eller endret uventet. Begrensninger for direktestrømming kan gjelde. Kamerakompatibilitet, oppløsning og fps-begrensninger kan variere. Utholdenhetsmodus øker det varmereduserende nivået, noe som kan føre til at enheten blir varm. Utholdenhetsmodus for overvåking fungerer bare når det er koblet til et eksternt kamera med UVC-tilkobling.
 3. Live chat-visning er kun tilgjengelig på YouTube live streaming via Videography Pro.
 4. Begrensninger for videoopptak kan gjelde.

Opplev Sonys førsteklasses lydteknologi

Full-stage stereohøyttalerne leverer krystallklar lyd som er høy nok til å fylle et lite rom, og smart plassert slik at du kan bruke telefonen horisontalt eller vertikalt. Uansett hvordan du liker å lytte, kan du nyte førsteklasses lyd av høyeste kvalitet med 3,5 mm lydkontakt eller DSEE Ultimate™, som bruker kraftig KI-prosessering for å gjenopprette tapte detaljer(1); eller High-Resolution Audio / High-Resolution Audio Wireless, som gjengir hele lydspekteret - slik at du hører alle nyanser(2).

 1. Effekten av funksjonen kan variere avhengig av musikktjenesten.
 2. Krever kompatible hodetelefoner.

Eksepsjonell skjermvisning, levendegjort i HDR!

Med sin lyssterke skjerm som støtter HDR i sanntid, tilpasser Xperia 5V seg omgivelsene for å gi deg den beste seeropplevelsen uansett hvor du er - selv når det er lyst ute. Utrolig nok kan du se mer enn 24 timer på én full lading(1), og hvis du noen gang ikke vet hva du skal se, er det bare å åpne BRAVIA CORE for Xperia, der du kan se filmer i høy kvalitet, velge mellom hundrevis av nye filmer og klassiske storfilmer, gå bak kulissene med Studio Access, oppleve IMAX® Enhanced og mye mer(2).

 1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: avspilling av 720p 24fps video lagret i internminnet på en typisk videoavspillingsapp, med Wi-Fi- og LTE-tilkoblinger, lydutgang via Bluetooth, og skjermens lysstyrke er fast lysstyrkelinje på 60 %. Den faktiske avspillingstiden kan variere avhengig av bruksmiljøet og forholdene
 2. Tredjeparts vilkår, betingelser, kontoer og gebyrer kan gjelde. Tjenestens tilgjengelighet kan variere fra marked til marked.

Mer batteri slik at du kan få unna det du må og nyte det du elsker

Med et batteri på 5000 mAh holder Xperia 5V helt til neste morgen - med opptil 50 % igjen(1)! Batterier mister naturlig nok ladekapasitet over tid, men Xperia Adaptive Charging er utviklet for å forhindre dette, slik at batteriet holder seg friskt i opptil 3 år(2). Du kan til og med kvitte deg med ledningene! Trådløs lading(3) er tilgjengelig, i tillegg til strømdeling med andre enheter, for eksempel hodetelefonene dine.

 1. Resultatene fra tester utført av Sony under følgende forhold: daglig bruk på 360 minutter for nettsurfing, videoavspilling, spilling og andre funksjoner, med 1080 minutter standby-tid, basert på en median Xperias brukerbatteribruksprofil. Den faktiske batteriytelsen kan variere avhengig av bruk og miljø
 2. Simulert resultat av Sony Corporation, basert på faktisk bruksprofil ved bruk av samme type batteri og USB-lading. Batteriets levetid avhenger av brukssituasjonen din.
 3. Trådløs lader selges separat, og kompatibiliteten kan variere.

Bemerkelsesverdig ytelse på farten

Snapdragon® 8 Gen 2 Mobil plattform(1) benytter seg av innovativ kunstig intelligens for å gi deg ekstraordinære nye opplevelser og øke batterieffektiviteten. Den er nå raskere og mer effektiv i håndteringen av flere oppgaver, slik at du kan ta bilder, se på videoer, surfe, kontakte venner og spille lengre - uten at det går ut over ytelsen. Med en ny prosessor, forbedret varmestyring og 40 % større volum på varmespredningsplaten holder Xperia 5V seg kjølig under lange perioder med intens bruk.

 1. Snapdragon er et produkt fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaper. Snapdragon er et varemerke eller registrert varemerke som tilhører Qualcomm Incorporated.

Ekte vare, med stil

Det flate og slanke designet, med finkornet metallramme og frostet glass på baksiden, gir en behagelig ergonomisk opplevelse som innbyr til interaksjon - men som samtidig er fri for fingeravtrykk. Velg en farge som passer din stil, fra sofistikert svart til rolig platinasølv eller den ikoniske blåfargen(1). Corning® Gorilla® Glass Victus® brukes på forsiden og baksiden, og inneholder i gjennomsnitt 22 % resirkulert materiale fra tidligere forbrukere, samtidig som det gir overlegen ripebestandighet og forbedret fallbeskyttelse på røffe overflater. Ta bilder på stranden, ved en foss ... Xperia 5V er designet for å passe inn i din livsstil og er støv- og vanntett i henhold til IP65/68, så ingenting kan holde deg tilbake(2).

 1. Tilgjengeligheten kan variere.
 2. Denne enheten er vanntett og beskyttet mot støv. Alle porter og deksler skal være godt lukket. Ikke legg enheten helt under vann eller utsett den for sjøvann, saltvann, klorvann eller væsker som drikke. Misbruk og feil bruk av enheten vil gjøre garantien ugyldig. Enheten er testet i henhold til kapslingsklasse IP65/68. Sony-enheter som er testet for vanntetthet, plasseres forsiktig i en beholder fylt med vann fra springen og senkes ned til 1,5 meters dybde. Etter 30 minutter i beholderen tas enheten forsiktig ut, og funksjoner og egenskaper testes. Vær oppmerksom på at denne modellen har en USB-port uten lokk for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før lading. Enhetens vann- og støvbestandighet er ikke permanent over tid og kan reduseres på grunn av normal slitasje. Garanti dekker ikke skader forårsaket av væske

Bidra til å skape en bedre fremtid.

Vi jobber for å skape et mer bærekraftig og inkluderende samfunn, med alt fra plastfri emballasje(1) til tilgjengelighetsfunksjoner. Xperia 5V-emballasjen består av Sonys originale blandingsmateriale, som er laget av bambus, sukkerrørsfibre og resirkulert papir, som alle er lett tilgjengelige i verdens største produksjonsområder i Asia. Vi har også sørget for at emballasjen er slank og kompakt for mer effektiv transport.

 1. På tidspunktet for fabrikkforsendelse. Emballasje refererer til den enkelte produktesken, samt komponenter som innboksbrett, avstandsstykker, omslag og hylser.