PentBrukt iPhone 12 Pro MaxGull, 128GB

fra 6 890 kr

Pris uten abonnement 8 390 kr

Pris med Mobil 20 GB abonnement 7 290 kr

Apple iPhone 12 Pro Max - MGDK3QN/AApple iPhone 12 Pro Max - MGDK3QN/AApple iPhone 12 Pro Max - MGDK3QN/AApple iPhone 12 Pro Max - MGDK3QN/ALogo Apple

Lagringskapasitet

Farge

Gull

Hvordan vil du betale?

Med abo fra 6 890 kr. Pris uten abo 8 390 kr

Visa logoMastercard logoVipps logoKlarna logo

PentBrukt iPhone 12 Pro Max

PentBrukt - som ny mobil, til lavere pris!

En PentBrukt mobil fra ice er nesten ny og like fin. Perfekt for deg som ønsker en ny telefon, men ikke vil betale mer enn du må.

Helt trygt med 2 års garanti

Å kjøpe brukt har aldri vært mer populært eller viktig. Enten du gjør det for miljøet eller lommeboka, kan du alltid føle deg trygg med å kjøpe brukt hos Ice. Du vil få både god kvalitet og pris uansett hvilken PentBrukt mobiltelefon du kjøper. Alle våre PentBrukt mobiler går gjennom nøye prosesser for kvalitetssikring, og alle mobiltelefonene kommer med 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett fra kjøpsdatoen.

Du kan kjøpe PentBrukt mobiler både i nettbutikken og i våre fysiske ice-butikker.

Om iPhone 12 Pro Max

Med iPhone 12 Pro Max smarttelefon får du det fremste innen mobilteknologi. Den skinner med et klassisk Apple-design med en ramme i rustfritt stål og slitesterkt Ceramic Shield-glass som dekker skjermen for økt beskyttelse ved fall. Videre er mobilen utstyrt med en Apple A14 Bionic-prosessor med støtte for neste generasjons 5G-forbindelse. På baksiden har den et avansert 12 MP trippelkamera-oppsett med dobbel bildestabilisering og mulighet for Dolby Vision-opptak.

Viktige punkter

 • Design
  iPhone 12 Pro Max har et klassisk design som du vil kjenne igjen ved første blikk, ettersom designet minner om det du finner hos tidligere Apple-smarttelefoner. Du vil få en lekker ramme i rustfritt stål som er laget med kirurgisk presisjon og som har teksturert matt glass på baksiden, og en meget slitesterk front med Ceramic Shield-glass. I tillegg har den IP68-sertifisert beskyttelse, noe som betyr at den kan overleve på 6 meters dypt vann i 30 minutter.
 • Super Retina XDR-touchskjerm
  iPhone 12 Pro Max sin 6,7” store Super Retina XDR-touchskjerm med superslanke rammer vil gi deg den ultimate seeropplevelse. Den kan skilte med en oppløsning på 2778 x 1284 piksler og er laget ved hjelp av OLED-teknologi, kjent for sitt lave strømtrekk og evnen til å gjengi levende farger og såkalt «ekte sort». Disse kvalitetene fremheves ytterligere ved hjelp av HDR-teknologi (High Dynamic Range) for enda bedre bildekvalitet. Takket være True Tone-teknologi, er du også sikret de mest realistiske sorte og hvite toner som kontinuerlig tilpasser seg omgivelsene. Skjermens imponerende maksimale lysstyrke på 1200 nits i HDR-modus matcher dagens avanserte TV-er.
 • Ceramic Shield-glass
  For å gi touchskjermen enda bedre beskyttelse, har Apple samarbeidet tett med Corning for å utvikle revolusjonerende glassteknologi. Møt Ceramic Shield som introduserer bruk av nanokeramiske krystaller i glasset. Denne prosessen gir glasset fire ganger bedre fallbeskyttelse sammenlignet med iPhone 11-serien.
 • Kameraer
  Det avanserte trippelkamera-oppsettet på baksiden sørger for at du alltid får bilder og videoer av profesjonell kvalitet. Det består av tre objektiver - ett ultrabredt med fem linseelementer, ett vidvinkelobjektiv med syv linseelementer og ett telefotoobjektiv med seks linselementer. Hver av dem har 12 MP-oppløsning. Den ultrabrede sensoren har f/2,4 blenderåpning og et synsfelt på 120 grader, den vidvinklede sensoren har f/1,6 blender og telefotoobjektivet har f/2,0 blender, optisk 2x zoom inn og ut og opptil 12x digital zoom. For å sikre at bildene alltid er fokuserte, har smarttelefonen også dobbel OIS (optisk bildestabilisering) på vidvinkel- og telefotoobjektivet, samt en rekke funksjoner som lar deg ta perfekte portrettbilder, for eksempel avansert dybdekontroll og tilsløret bakgrunn for bokeh-effekt. I omgivelser med lite belysning kan du alltid stole på at Night Mode og True Tone-blitsen vil hjelpe deg med å ta gode bilder. Videoer kan filmes i 4K UHD-oppløsning med 60 bilder per sekund og Dolby Vision.
  I front vil du finne et 12 MP TrueDepth-selfiekamera med f/2,2 blender plassert i skjermens notch. På same måte som bakkameraene, tilbyr det bokeh-effekt, dybdekontroll og Portrait Lighting-modus, samt at det kan filme i 4K UHD-kvalitet.
 • Ytelse
  A14 Bionic-prosessoren fra Apple sikrer imponerende ytelse til ressurskrevende prosesser og spill, pluss utmerket strømeffektivitet for økt batteritid takket være moderne 5 nm produksjonsprosess.
 • iOS 14
  For iPhone 12 Pro Max er Apple tilbake med det populære operativsystemet iOS 14, men nå har det praktiske widgets og app-klipp. Operativsystemet er utviklet for å gi deg maksimal komfort i hverdagen med økt fokus på sikkerhet og personvern.

  Andre egenskaper
  - Neste generasjons 5G-forbindelse
  - 128 GB internminne
  - Dual SIM-kompatibel: fysisk nano-SIM-kort og eSIM
  - Opplåsing med FaceID-funksjon
  - WiFi 6 (802.11ax)
  - Bluetooth 5.0
  - NFC for kontaktfrie betalinger med Apple Pay
  - Lokasjonstjenester: GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, Beidou
  - Dolby Atmos for omsluttende lyd
  - MagSafe-magnetsystem for festing av tilbehør som deksler, trådløse ladere med mer.